Search
Close this search box.

Sneki ubica celulita – Najtraženija žena među ženama

Skoro da ne postoji žena koja nema problema sa celulitom, a sve one koje muku muče sa tim “neprijateljom” pokušavaju da stupe u kontakt sa najpoznatijom maserkom Srbije i regiona – Snežanom Rulić, poznatijom kao Sneki ubica celulita. Ona je masažu oklagijama, stručno nazvanu madero terapija, donela u Srbiju. Otkrila ju je slučajno, još dok je radila klasične anticelulit masaže.

“Da, pre maderoterapije i ja sam radila ručne anticelulit masaže, ali nisam bila zadovoljna rezultatima. Masaža oklagijama provereno je najefikasnija metoda oblikovanja tela i uklanjanja celulita, a  fantastični rezultati postižu se posebnom tehnikom.”

Tajna uspeha ne postoji. Postoji samo marljiv rad i ogroman trud.

“Kao i za svaki drugi posao i za ovaj je potrebno mnogo iskustva i sati rada da bi se došlo do uspeha. Ja se maderoterapijom bavim već pet godina i još uvek usavršavam ovu metodu. Stalno dodajem neke finese i nove oklagije kako bi masaža bila što delotvornija za što kraći vremenski period.”

Među ženama, koje su imale prilike da ih Sneki masira, najčešći su komentari da je ovo jedina metoda kojom se rezultati postižu “preko noći” i to bez dijeta i napornog vežbanja.

“Zaista se postižu odlični rezultati, a prve promene na telu su vidljive već posle treće ili četvrte masaže. Ipak, moram da istaknem da je sve individualno – nekome je potrebna i cela serija da bi se uočila razlika, ali ono što je sigurno je da su rezultati zagarantovani. Nikada ne pričam napamet o tome koliko je masaža potrebno. Sve zavisi od klijenta, a ima zaista mnogo faktora.”

Za Sneki ubicu celulita čule su sve dame koje vode računa o svom izgledu, a onim najsrećnijim pošlo je za rukom i da zakažu masažu kod žene čije oklagije zovu “zlatne”, a ne drvene!

“Zahvaljujući odličnim rezultatima i prezadovoljnim devojkama i ženama o meni i mom radu se proneo dobar glas. Pozitivni komentari prijaju, a to je ujedno i najbolja reklama. Mnoge dame kod mene žele da zakažu termin za masažu, a njihove potrebe su veće od mojih mogućnosti.”

Zato radi i do 20 sati dnevno, 365 dana u godini!

“Da, to je istina. Obožavam svoj posao i mogla bih da radim i 24 sata dnevno. Meni moj posao daje snagu – ne umara me.”

S obzirom na to da ne stiže da odgovori na sve upite koje joj stižu, a među damama koje masira ima i onih iz novinarskih, političkih i estradnih krugova, o Snežani se sve češće šapuće da masira samo odabrane.

“Često čujem da pojedinci pričaju kako ja masiram isključivo dame sa estrade. Simpatični su mi ti komentari. Nasmejem se uvek na to, ali naravno da to nije tačno. Većina devojaka koje dolaze kod mene su anonimne, ne pripadaju “elitnom svetu”, a među mušterijama imam i one mlade dame koje još uvek studiraju i od svog džeparca štede za masaže.”

Osim velikog broja žena koje žele da reše problem celulita, javile su su i one koje od Sneže žele da nauče osnove tehnike madero terapije. Zato ona intenzivno radi i obuke, kako u Srbiji, tako i u regionu, ali i u Evropi, za sve buduće masere. Nedavno se vratila iz Švajcarske i sa Kipra, gde je obučavala buduće masere i prezadovoljna je učinjenim.

“Počela sam da prenosim svoje znanje i drugima, jer želim da proširim posao i u tom smeru. Svojim učenicima uvek prvo teorijski objasnim i ispričam detaljno svoja iskustva. Uvek jasno naglasim koje klijente smeju da masiraju, koje ne i posle toga počinjemo sa praktičnim delom obuke koji je, zapravo, najvažniji. Tada predstavljam svoju tehniku i jedinstven način rada.”

I kao što u svakom žitu ima kukolja, tako se i u ovom poslu javlja mnogo onih koji još uvek nisu dovoljno kompetentni da sebe nazivaju profesionalnim maserima. Sa druge strane, ima mnogo dame koje žele savršenu guzu i noge, pa zakazuju termine kod onih koji ne mogu da pruže čak ni zadovoljavajući kvalitet masaže.

“Pre nego što odu na masažu devojke bi trebalo da se raspitaju gde je taj neko učio o ovoj metodi i koliko iskustva ima.”

Snežana svojim klijentkinjama duguje alternativu, ukoliko je ona prebukirana i zato več neko vreme radi na tome da proširi svoje kapacitete.

“Planovi su mi oformim tim sa  svojim najboljim polaznicima obuke i da na taj način proširim svoje poslovanje. To će se uskoro i dogoditi, budući da uveliko radim na ostvarenju svojih ciljeva.”

Snežu možete pratiti i na instagramu, na profilu: @sneki_ubica_celulita

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp