Search
Close this search box.

SOS: Zbog čega je izgubio interesovanje?

Svi smo barem jednom “kliknuli” sa nekim nakon prvog razgovora, energije su se poklopile, teme su se same otvarale, kontakti su razmenjeni, čuli smo se svakodnevno, a onda je usledilo zatišje.

U takvim situacijama najčešće smo zbunjene, preispitujemo njegove reči, ne sećamo se da je ikad pomenuo da nešto nije u redu, a on je naprosto izgubio interesovanje i to našom, možda nesvesnom, krivicom.

Izdvojili smo nekoliko fatalnih grešaka, koje žene prave i samim tim guše interesovanje potencijalnog momka…

Sve postaje prebrzo dostupno

Muškarci su po prirodi lovci, najveće interesovanje za vas imaće dok im bežite i izmičete, dok im o sebi otkrivate po malo i držite ih na distanci. Ako im sve odmah otkrijete, veoma brzo ćete im dosaditi i taj trenutak će postati presudan za njegovo povlačenje.

Preuzimanje inicijative

Čak iako se viđate neko vreme, za njega je to još uvek flert, zabava, odnos bez konkretne vizije, jer želi da vam da dovoljno prostora da ga upoznate, ali vi već posle drugog dejta imate određena očekivanja i počinjete da vršite pritisak na njega. Kada mu to postane previše, on će jednostavno iščeznuti, a u tom trenutku vama ništa neće biti jasno.

Nedostatak želje za sopstvenim životom

Naravno, mnogo je lepo biti zaljubljen, flertovati i osmehivati se, ali kada taj neko odjednom postane centar vašeg interesovanja izgubićete sebe i svoj život i sve ono zbog čega ste mu se dopale. Ako primeti da sve odlažete samo da biste njemu bile dostupne u svakom trenutku, ne samo da mu se to neće dopasti, već bi moglo malo i da ga uplaši.

On želi da tokom cele veze budete žena koja ga je privukla svojim stavovima, idejama i interesovanjima, zato ne smete izgubiti tu ženu!

Jasno je da ove greške često pravimo u strahu da se odnos neće odvijati po planu i da ćemo izgubiti kontrolu, biti povređene, ili razočarane, ali sada je idealan trenutak da konačno dopustimo da se sve desi spontano, da budemo ono što jesmo i da nas neko zavoli baš zbog toga, jer to je jedina zdrava osnova za pravu ljubav! Zato mu dajte prostora da diše, a ako primetite da vam ipak izmiče, pustite ga, jer kada dođe onaj pravi, on će uvek biti tu i želeće sa vama sve i u svakom trenutku!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp