Evo šta je IN ovog proleća!

Na revijama od Njujorka, Pariza, pa do svakog drugog središta mode na svetu, dizajneri su nam jasno pokazali šta žele da se „šeta“ ovog proleća, a mi to, kao i uvek, prenosimo vama!

Žuta, plava i roze su „must have“ boje u našem ormanu

Od upadljivih boja koje će svi odmah primetiti pa sve do onih nežnih i romantičnih koje će poslužiti u svakoj prilici.

Prugice opet dolaze na velika vrata

Pomalo tradicionalno, uz providne i pletene materijale. Zanimljivo je i da dominira dosta printova sa prugama koje formiraju ,,optičku iluziju“ pa će svakako dobro poslužiti onima koji svoje nesavršenosti žele da sakriju.

Malo više kože

Toplim prolećnim danima dobro će poslužiti i moda, koja ove sezone otkriveno telo stavlja na vrh modne lestvice. Ne samo duboki dekolte, već i naše noge, ruke, leđa i svaki drugi, do sada ne baš tako često otkrivani deo tela.

Militari stil

Iako nikada nije ni izašao iz mode i u svakom godišnjem dobu se nosio, ovog proleća će dostići svoj vrhunac. Sve, od predivnih jaknica, kratkih pantalona, pa sve do laganih majčica će biti u nama dobro poznatom printu.

Sportska elegancija 

Šta god sportsko obukli na neki način će biti in, tako da svako od vas može pustiti mašti na volju. Čuveni athleisure trend dominira svetskom modnom scenom više nego ikada!

Drugačije je bolje

O tome nam govore do sada nespojive kombinacije koje se sada vrlo rado spajaju. Patike uz elegantiju suknju, široke pantalone i široka majca… Da li ste spremni  da prihvatite ovaj modni izazov? Nama se jako dopada!

Bilo kako bilo, novi modni trendovi će uvek dolaziti, a mi ćemo ih slediti ili odbacivati. Uvek će biti nečeg novog, a mi imamo tu slobodu da u svakome pronađemo ono što najbolje leži našoj ličnosti i pojavi! 🙂

Nikolina Budimir-Bekan
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp