Šta vaša kafa govori o vama

Za mnoge od nas, kafa je obavezni jutarnji ritual. To je prva stvar koju popijemo čim otvorimo oči, ali tu prestaje svaka sličnost. Postoji toliko različitih načina da se pripremi dobra šolja kafe i upravo ti načini nešto govore o nama!

Što crnja to bolja

crna

Vi ste vrlo direktni i jednostavno želite da vaše jutro bude aktivno, te vam je potrebno da se dobro razbudite. Takođe, ne volite promenu, pa se držite jednostavnog kako ne biste morali da ,,odlutate“ mnogo od vaše uobičajene porudžbine. Dokle god imate kafu i vodu, snaći ćete se.

Volite klasičnu ,,laganu i slatku“ kombinaciju

coffee-cream-and-sugar_1

Vi ste tip koji voli da ugađa ljudima. Volite ukusnu kafu, a opet birate dva dodatka (mleko i šećer) koja su u svakom domu ili lokalu pri ruci. Niste previše zahtevni, vaša kafa je jednostavna, ali ne i dosadna. Pouzdana je, baš kao i vi!

Sa malo šećera

malo secera

Poput vaše kafe, i vi ste slatki! Ne shvatate život previše ozbiljno i volite da budete spontani. Samo pazite – popodnevna šoljica slatke kafe može vas učitini mrzovoljnima kada popusti nalet šećera.

Mora biti vrela!

vrela

Velikodušni ste i imate zaista veliko srce. Kako znamo? Univerzitet u Jejlu sproveo je istraživanje koje je pokazalo da su ljudi koji vole vruće napitke više skloni pružanju ljubavi drugima. Ako moramo da pogađamo, mislimo da posle vaše šolje vrele kafe, sledi niz lepih gestova.

Samo malo mleka

malo mleka

Vi ste minimalista. Ne volite ukus crne, gorke kafe, ali vas malkice mleka zadovolji. Život je tako lakši i jednostavniji. Dopada vam se i to što je možete lako spraviti kod kuće, a ni u kafiću ne morate dugo čekati na nju!

Bez kafeina, molim

decaf

Vas na dnevnoj bazi pitaju: ,,Kako preživljavaš?“ Vrlo lako, hvala lepo. Zaključak je da želite da imate kontrolu nad stvarima i da vodite računa o svom zdravlju, pa konzumirate dovoljnu količinu kafeina da ,,poberete“ sve benefite kafe.

Uvek tražite dupli espreso

doppio

Volite da živite na ivici, pa vam shodno tome treba i piće koje će ići u korak sa vašim stilom života. Uz to, vi ste radoholik, tako da nema boljeg načina da započnete dan od duple doze kafeina!

Komplikovano je

art

Ako ste jedan od onih koji piju samo sojino mleko i čija narudžbina se sastoji od 15 reči, vi ste snob kada je kafa u pitanju. Što bi značilo da ste perfekcionista koji ima jako dobro isplaniranu svakodnevicu. Kad već znate tačno šta hoćete, zašto biste se zadovoljili nečim manjim od toga?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp