Search
Close this search box.

Šta ljubav jeste, a šta nije!

Zaveti kažu “I u dobru i u zlu, u bolesti i u zdravlju” – ali, statistika govori da je malo onih parova koji su spremni da istraju onda kada nastupe nevolje. Ipak, postoje i oni retki – koji odolevaju iskušenjima i prkose svim nedaćama… 

Jedan takav par su Miloš Guteša i Tamara Peković. On boluje od tumora na mozgu i čeka ga teška borba, a ona provodi dane u organizaciji humanitarnih događaja u nadi da će prikupiti novac za njegovo lečenje. Njihova priča bila je povod i motiv da se organizuje humantirana radionica na temu ljubavi. 

Humanitarna edukativna psihološka radionica “Šta ljubav jeste, a šta nije” održaće se  24. februara (18-21h), u hotelu “Saint Ten”. Radionicu će voditi psihoterapeutkinja i sertifikovana praktičarka Transakcione analize, dr Milena Milanović, koja je poslednjih 10 godina kontinuirano posvećena usavršavanju stručnog znanja i iskustva u oblasti psihičkog zdravlja i mentalne higijene. 

O radionici:

Predviđeno vreme trajanja radionice je 3h, organizovano u dva dela sa kafe pauzom u trajanju od 20 minuta. Tokom radionice bavićemo se sledećim temama: 

* Funkcija emocija (čemu služe, da li su neprijatne emocije poželjne ili ne)

* Zaljubljenost ili ljubav (sličnosti i razlike, gde je granica i kako je prepoznati)

* Funkcionalni i nefunkcionalni partnerski odnosi

* Tipovi emocionalnog vezivanja

* Zauzimanje pozicija u odnosu na partnera (spasilac, progonitelj, žrtva)

* Komunikacija između partnera (da li i kako izbeći konflikt, kao i kakva je razlika između konstruktivnog i destruktivnog konflikta)

Kome je namenjena: 

Radionica je namenjena svima koji žele da pričaju i uče o ljubavi. 

Način učešća: 

Radionica je humanitarnog karaktera i sav prihod od prodaje kotizacija predviđen je za lečenje Miloša Guteše, momka koji boluje od tumora mozga. Da biste obezbedili sebi mesto na radionici potrebno je da na mejl staljubavjeste@gmail.com dostavite dokaz o uplati novca na Milošev žiro račun 115-0381652525141-09. 

Cena radionice je 2.990 din. 

Broj mesta je ograničen.

(Po)kaži ljubav!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp