Search
Close this search box.

Šta muškarci zaista traže kod žena?

Muškarci su kao i mi. Podjednako su umorni od onlajn dejting scene i isto se kao i mi pitaju ima li još “kvalitetnih” žena u njihovom gradu. Odgovor je uvek da! Samo traže na pogrešnim mestima.

Ako kvalitetni ljudi postoje i sa jedne i sa druge strane jednačine i ako nismo toliko različiti, zašto je onda toliko teško da shvatimo šta suprotni pol zaista želi?

Mi definitivno podržavamo tezu da bi trebalo da budete 100% svoji na dejtovima – sa svim eventualnim manama, ali isto tako ne možemo a da ne budemo radoznali kada čitamo “izveštaje” takozvanih provodadžija.

Šta nas je u svemu tome iznenadilo? Činjenica da osobine koje oni traže nisu toliko različite od onih koje se nalaze na listi prioriteta kod žene.  Evo ih:

Samopouzdanje

Muškarci uvek kažu da je samopouzdanje ključ. To je i osobina ,,broj jedan” koju oni traže. Žele da žena zna ko je i da je ponosna na to što jeste. Naš savet: ako ste alfa žena, tražite muškarca koji se ne oseća ugroženo pored žene koja zarađuje dosta, ima jaku ličnost i donosi odluke, već onog kojem je sve to neverovatno privlačno.

Veština komuniciranja

Zar život ne bi bio mnogo jednostavniji kada bi svi bili na istom nivou emotivne inteligencije? Ispostavlja se da momci misle isto to. Stručnjaci kažu da je to veoma poželjna crta i kod muškaraca i kod žena. Veza se gradi na komunikaciji i poverenju, tako da mnogi muškarci traže nekoga ko je dobar u tome da se izrazi na otvoren i zreo način. Samo se setite da niko ne može da čita misli, tako da se odreknite odmah tog nerealnog očekivanja.

Strast

Ovo je, naravno, nešto što vrlo često čujemo. Muškarci traže žene koje su strastvene ili koje ih mogu naučiti nečemu novom. Šta god da vas pokreće, pokažite to. Bilo da je to vaš posao, hobi ili nešto treće.

Radoznalost

couplee

Svi mi ponekad tražimo komfor i ušuškamo se mnogo puta pod ćebetom uz omiljenu seriju, ali otvorenost i želja za isprobavanjem novih stvari je jako privlačna suprotnom polu. Muškarci žele ženu sa kojom mogu da istražuju ovaj život.

Pozitivna energija

Niko ne voli pesimiste, a u romantičnim vezama konstantna negativnost može biti pogubna. Pozitivne vibracije su jako bitne muškarcima, i ne vole kada se nervirate oko malih stvari. Konstantno odbijanje, osuđivanje ili negativan stav prema ljudima ili životu može biti jako iscrpljujuće.

Uglađeni izgled

Ne, ne mislimo na onaj izgled poput dame s naslovnice. Suprotno verovanju, žene ne moraju da budu sređene do savršenstva da bi nekome bile privlačne. Međutim, iako ih nije briga da li nosite poslednje modne trendove na sebi, pristojan i skladan izgled je jako važan, kako biste ostavile dobar prvi utisak.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp