Search
Close this search box.

Šta nam je potrebno u stanu u dvadesetim?

Ovo životno doba može biti jako teško. Sigurne smo da imate o mnogo čemu drugom da brinete – osim o tome kako ćete preurediti svoje mesto za život. U slučaju da ste iskusili život u domu (koji svakako ima svoje čari), verovatno niste učili o tome kako da izaberete pravu veličinu tepiha ili stolice.

U svakom slučaju, mislimo da je potrebno da, koliko god ste u mogućnosti, stvorite sebi oazu mira u koju ćete ušetati posle duge noći ili nakon napornog dana. Predstavljamo vam koji su to mali i veliki detalji koji čine dom.

foto: Emily Ratajkowski
foto: Emily Ratajkowski

Krevet na rasklapanje: Ukoliko vam manjka prostora, ovo je neophodnost. Krevet koji u toku dana može biti dvosed (ili trosed), a uveče ga možete rasklopiti i namestiti za spavanje. Idealno je rešenje kada imate goste!

Krevet za jednu osobu: Bračni krevet u tim godinama i nije baš optimistično rešenje.

Krečenje: Iznajmljeni stanovi mogu biti u nekoj užasnoj boji zidova. Osvežite ga. Možete čak i organizovati prijatelje i napraviti od toga sjajno druženje. 🙂

Kvalitetna posteljina: Ne libite se da investirate novac u dobru posteljinu, višestruko će se isplatiti!

Zavese: Sledeći najbolji način da iskažete svoj smisao za dizajn!

Set čaša za vino: Iz očiglednih razloga. A i prošla su vremena kada je bilo u redu da imamo sve različite čaše. Naročito kada nam neko dođe u posetu.

Sveće: Najbolji vid priuštivog luksuza koji možete nabaviti za svoj dom. Dobro okruženje ostavlja trag na svim čulima, a miris je ključan.

Nešto što volite: Sve se oko ljubavi i vrti, zar ne? Nikada niste previše mladi da kupite bar jednu stvar koju obožavate. Bilo da je to slika, pepeljara ili minijaturni ukras, okružite se stvarima koje vas usrećuju.

Za kraj, trebalo bi da u svom prostoru imate nešto što vas podseća na to odakle ste došli, kao i nešto što će vas podsetiti na to kuda ste krenuli. Za ovo prvo to može biti slika zavičaja ili nešto drugo što ste poneli iz pređašnjeg doma. Kao predstavnik druge grupe neka bude bilo šta što vas podseća na to da treba da pratite svoje strasti!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp