Šta obući kada kod kuće želite da se osetite komforno, ali i sexy?

Nekako smo svim silama verovali da će ovo proleće konačno doneti slobodu. Ipak, ispostavilo se da će se naš život u četiri zida, bar na neki način nastaviti. Naravno, to nikako ne znači da ćemo dopustiti da proleće prođe pored nas, a da ga mi ne osetimo i ne doživimo.

Cveće, sveže voće i lagani ritmovi, koji se protežu kroz vaš dom, samo su jedan od načina da doživite proleće, a zatim duge šetnje, u omiljenim prolećnim outfitima, kafa za poneti i piće sa prijateljima, ako ne u restoranu, a onda u najbližem parku. Ipak, to ne menja činjenicu, da ćemo veći deo vremena svakako provesti kod kuće.

A kod kuće, osim brojnih dana i vremena koje provodimo, široka je paleta naših obaveza i raspoloženja. Od onih dana kada biste ceo dan provele u pidžami, ušuškane u toplom krevetu, do poslovnog sastanka za koji bi zaista valjalo da se uljudite, a opet vam mrsko da napustite pidžamu. Postoje oni dani, kada želite da sebi izgledate zavodljivo i atraktivno u posebnom vešu i lepršavim spavaćicama. Što znači, da su ove godine u našim garderoberima pidžame, spavaćice, ogrdači, udoban, ali i sexy veš, apsolutni must have, sa kojima će počinjati i završavati se svaki naš dan.

Kada su, mnogima omiljene, pidžame u pitanju, ove sezone Lisca ima neverovatnu peolećnu kulekciju. Bilo da ste borbena, senzualna, suptilna i nežna priroda, u ovim pidžamama i vešu osećaćete da ste žena koja može sve, čak i ako je sputana u svoja četiri zida.

Ženstvena, suptilna, diskretno prozirna i inspirativno nosiva – takva je nova kolekcija Lisca Fashion.

Osvojiće vas jednostavan, a moderan žakard geometrijskog uzorka ili raskošan cvetni vez u bojama koje će biti zapažene, koje nije moguće zanemariti; ili možda crvenkaste i smeđe nijanse u boji peska, koje odgovaraju svim tipovima kože i sve su češće konstanta među osnovnim bojama koje morate imati u ormaru.

Bez obzira kakav bio vaš stil, svaki će ove godine biti začinjen svežim motivima inspirisanim prirodom, baš u duhu proleća koje je pred nama.

Bilo da želite da se osetite ženstveno, ili da jednostavno uživate u udobnosti tokom celog dana, Liscini modeli su pravi odgovor na svaku vašu potrebu i pravo osveženje za vaš garderober!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp