Search
Close this search box.

Šta svaka zauzeta žena mora da ima u svojoj torbi!?

Koliko puta vam se desilo da iz kuće izađete rano ujutru, a da se vratite u vreme koje je predviđeno za spavanje? Predpostavljamo da je odgovor: „Mnogo puta!“ Danas je životni stil takav da smo jednostavno zauzete tokom celog dana i da nam je lista obaveza uvek pretrpana. 

Nije uvek reč samo o poslu, jer i trening, kafa sa prijateljicama, sastanci, manikir ili odlazak kod ginekologa zahtevaju vreme koje je često duže od onog koje smo planirale. Gužve su nekada toliko velike da više ne možemo ni da predpostavimo koliko nam je zaista vremena potrebno da stignemo sa jedne na drugu tačku grada.  

Zbog brojnih zadataka koje smo sebi nametnule, najčešće ispaštamo upravo mi. Da bismo sve stigle, bile odgovorne i profesionalne, obično zaboravljamo da nazovemo mamu, pročitamo neku dobru knjigu, pijemo dovoljno vode ili da ručamo. Često čitav dan proleti kao dlanom o dlan, a mi se tek uveče setimo da smo propustile jedan ili čak više obroka. Zato je važno da u torbi uvek imamo zdravu hranu koja će nam pružiti optimalnu dozu energije, dati našem telu upravo ono što nam je potrebno, bez mnogo kalorija. 

Naš predlog je Integrino, koji je savršen izbor za sve zauzete žene, jer napravljen bez šećera i sa veoma malim brojem kalorija. Ovaj Štarkov keks je savršen jer su u njemu, na potpuno prirodan način, spojeni ukus, energija i zadovoljstvo.

Idealan je za doručak, jer će na početku dana probuditi sva vaša čula, za slatku pauzu između obaveza, jer je Integrino veoma ukusna užina gde god se nalazite, a odličan je i kao lagana večera uz vaš omiljeni napitak, jer će vam pomoći da se opustite posle dnevnih obaveza. 

Integrino bez šećera keksi  dostupani su u dva ukusa: Classic, koji ima samo 45 kalorija i sa suvim grožđem, koji sadrži minimalnu, 41 kaloriju po keksu. 

Mislite na sebe i na svoje zdravlje. Pružite vašem telu ono što mu je zaista potrebno. Kada nastupi glad, ne posežite za fast food obrocima koji će vam samo stvoriti osećaj kamena u želucu i uspavati vas. Dajte vašem organizmu gorivo da uživa u svakom trenutku dana, jer život može biti duži i lepši ako vodimo računa o važnim stvarima, a ishrana je svakako jedna od njih. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp