Search
Close this search box.

Šta vaše cipele i tašna govore o vama

Aksesoari govore više od reči, posebno ove sezone. Ali VI diktirate razgovor.

Nemojte nas pogrešno shvatiti, MCT smatra da svako od nas treba da ima individualni stil koji nam najviše odgovara, ali ako postoji jedan modni imperativ na koji bismo mogli da se pozovemo, to je da svaka žena mora da ulaže u kvalitetnu cipelu i tašnu. Ako odelo čini ženu, onda aksesoari čine odelo. Na kraju krajeva, kada ste poslednji put čuli da neko priča o izražajnom topu?

Ako želite da budete zapaženi, rese su i dalje odličan način za to! Ovaj ,,Divlji zapad’’ stil koji možemo naći u mnogim prodavnicama u gradu, počevši od H&M-a i Zare, do Bleyzera i poznatih dizajnerskih komada, još uvek je aktuelan. Žena koja ovo nosi je slobodnog duha i možda nekome deluje neozbiljno, ali ono što mi garantujemo je da je vrlo ozbiljna kada je u pitanju njen stil. Ona ne razmišlja još uvek o udaji, tako da je možete videti kako baca oko na ono što se mora imati sledeće sezone!

Torba sa gornjim drškama, koja polako postaje nezaobilazni detalj svakog damskog stila, ima iznenađujuću moć opstajanja. Jedna takva se naprosto mora imati.

Žena koja voli velike torbe spremna je na sve. Naoružana je hanzaplastom, vodom, užinom za hitne slučajeve i verovatno nekom dobrom knjigom. Njen sveti gral je torba koja je šik, ali i prostrana jer nikad se ne zna kuda je dan može odvesti!

K5VUUDLK6L

Žena sa manje prtljaga koja ipak zahteva dozu praktičnosti verovatno teži ka raznovrsnim modelima torbi sa dužim drškama koje se mogu nositi preko ramena. Mada, iz Valentina i Sen Lorena kažu da je novi trend nositi ovakvu torbu pod rukom, poput klač torbe. Tu praktičnost malo gubi na značaju, ali ko smo mi da se suprotstavimo njihovim rečima.

Ako vam je za opstanak na dnevnoj bazi dovoljan samo telefon i kreditna kartica, mini torba zadovoljava vašu minimalističku prirodu. Ovoj neopterećenoj ženi zavide svi oni koji nose pola domaćinstva sa sobom kad god negde krenu.

Cipele, sa druge strane, mogu biti predmet za doktorsku disertaciju. Za mlade i neustrašive tu su više potpetice, koje će oduševiti vaše koleginice, ali užasnuti vašeg dečka ili muža, ili suptilnija štikla sa metalnim ukrasom koji pruža taj ,,intergalaktički” momenat. U oba slučaja, poruka je jasna: volim modu i baš me briga šta vi mislite.

Čizma je nešto što morate imati u jesenjem periodu. To je glavna potpora onima koji sležu ramenima pri pomisli da po hladnom vremenu nose salonke. Oni će pronaći čizmu koja će im biti udobna kao da su u ravnom i koja će pre svega biti od kvalitetne kože.

Sećate se kada su žene išle na posao u patikama, a onda se preobuvale kad stignu u kancelariju? Sada patike ostaju na nogama ceo dan, zahvaljujući, između ostalih, Nike-u, Supergi i Steli Mekartni. Izvrsne boje, dizajn i udobnost naprosto odgovaraju svakoj ženi koja želi da bude u trendu, a više se pronalazi u sportskoj eleganciji.

Svideo vam se ovaj tekst? Pogledajte koja torba najviše odgovara vašem horoskopskom znaku!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp