Šta žene koje imaju stila nikada ne rade

Znate one sjajne žene koje uvek izgledaju skladno i za kojima se uvek okrećemo na ulici? Možda nose nešto što vi nikada ne biste – ali i dalje izgledaju predivno. Ne možemo uvek razotkriti njihovu magičnu tajnu, ali možemo da pratimo njihovo vođstvo i izbegnemo ovih pet grehova kada je oblačenje u pitanju.

fešn

Ne prate trendove čisto onako

Izgleda da se svake druge nedelje pojavi novi odevni predmet ili aksesoar koji eksplodira na ulicama grada. Žene koje imaju stila, primetićete, ne osećaju se vezano za određenu, najmoderniju stvar u ovom trenutku. Ne morate da se ukrcate na svaki modni voz, jer ne pristaje svaki trend svakoj ženi. Iako je svet možda opsednut kratkim topovima, vi ste ti koji odlučuju da li vama to stoji. U slučaju da vam se dopada, naravno, samo napred!

Ne oblače se za druge ljude

Žene koje zaista vole modu oblače se kako bi sebi ugodile, a ne onima oko njih. Koriste modu kao vid izražavanja i oblače se kako se oblače jer ih to usrećuje. Jednostavno, ako vam se neki komad garderobe dopada, nosite ga iako možda drugi ne bi.

Ne nose odeću koja im ne stoji dobro

One prepoznaju vrednost dobrog krojača. Male, naizgled nebitne prepravke mogu biti razlika između ,,onako“ i ,,vau!“. Kada kupujete u prodavnici, uvek vodite računa da kroj bude u skladu sa vašom građom i da vam stoji kao saliveno.

Ne nose odeću koja im nije u potpunosti udobna

Ako ćete se gegati okolo u kombinaciji u kojoj vam nije udobno, onda je nemojte obući. Sve su šanse da će se nelagoda pokazati na vašem licu i u govoru tela. U slučaju da imalo oklevate kada je u pitanju neka kombinacija – preskočite je i obucite nešto u čemu ćete zablistati!

Ne ophode se loše prema svojoj odeći

Znate ono kada dođete kući nakon dugog dana, a odeću koju ste nosili bacite na stolicu gde je već poprilična gomila stvari? To žene od stila ne rade. One cene svoj orman. To znači da kače ili pažljivo pakuju sve svoje stvari kako se ne bi gužvale ili oštetile na neki drugi način.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp