Search
Close this search box.

Sweater weather: 5 Must have modela džempera, koje možemo pronaći u H&M-u!

Svakim danom postaje sve hladnije, pa je sasvim prirodno da je omiljeno doba – sweater weather otpočelo! Zimi jednostavno ne postoji odevni komad koji više volimo, od mekanih, toplih džempera, koji nam tokom hladnih dana pružaju neku vrstu utočišta.

Pored toga što nam je u džemperima toplo, reč je o fashion komadima koje obožavamo da kombinujemo tokom kreiranja naših slojevitih, zimskih outfita.

Kako bi vam ove zime bilo toplo, ali sa stilom, odabrali smo nekoliko najlepših džempera iz trenutne high street ponude, po koje možete otići već danas.

Džemper rolka

Pogodna za svakodnevne kombinacije, džemper rolka je nešto što svaka od nas treba da ima u svom garderoberu. To je komad za kojim ćemo posegnuti ujutru, kada kasnimo na posao, ali kada želimo da nam bude toplo i udobno tokom celog dana.

H&M (1.999 rsd)

Oversized džemper

Omiljeni odevni komad tokom zime, definitivno je predimenzionirani džemper, u koji možemo gotovo celi da stanemo. Pored toga što je veoma topao i pogodan za stilizovanje slojevitih outfita, savršeno izgleda i u onim kombinacijama jednostavnog tipa, poput gležnjača i skinny jeansa. Što se nas tiče ova jednostavna kombinacija sa oversized džemperom nam je favorit!

H&M (2.299 rsd)

Polo-neck džemper

Džemper čija kragna podseća na rolku, ali ne seže usko uz naš vrat, već lagano i naborano pada oko njega, čini da se osećamo komodnije, a podjednako fashion. Ovog puta odabrali smo za vas nešto nežnije tonove, koji savršeno razbijaju zimsko sivilo i monotoniju.

H&M (1.499 rsd)

Džemper na V izrez

Old school džemper na V izrez sada je dobio novo ruho, pa nešto dublji izrez omogućava da ivice džempera nosimo na rubu ramena, što izgleda veoma fashion i atraktivno i savršeno se kombinuje uz popularne kožne suknjice.

Off the shoulder džemper

Ovaj crop ženstveni džemper, koji se nosi preko ramena privukao nam je pažnju jer je idealan odabir za kreiranje ženstvenih zimskih outfita, za sve one dame, koje žele da u svakom trenutku imaju određenu nežnu notu u svom look-u.

Ukoliko još niste obnovile svoju kolekciju džempera, pravo je vreme za to i zato se nadamo da će vam naši predlozi modela barem donekle poslužiti kao inspiracija za osmišljavanje zimskih modnih outfita u toplim i mekim džemperima!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp