Search
Close this search box.

Vodimo vas na: The Body Shop proslavio Međunarodni dan žena na novoj lokaciji

the body shop

Možda i najlepši događaj koji je povodom Međunarodnog dana žena okupio brojne dame, održan je u središtu tržnog centra Ušće.

The Body Shop, brend čija je misija posvećena podršci feminizmu, borbi za jednakost i osnaživanju žena, obeležio je ovaj poseban trenutak u svojoj novoj prodavnici.

U sjajnoj atmosferi, i prijatnom ambijentu, dame su imale priliku da uživaju u isprobavanju veganskih proizvoda, kao i u nastupu talentovane Zoe Kida.

Njen nastup bio je posebno emotivan, a pesma “Žena dete” posvećena je svim prisutnim damama, dodatno naglašavajući koliko je važno zavoleti dete u sebi i prihvatiti sebe kakva jesi. 

Najnoviji koncept prodavnice u tržnom centru Ušće predstavlja The Body Shop-ovo isticanje svojih korena, naglašavajući strast prema kreiranju zdravije budućnosti, pa prodavnica nije samo prostor za kupovinu, već i podsećanje na odgovornost prema planeti.

U prodavnici možete pronaći kutiju gde posetioci mogu doneti iskorišćena pakovanja proizvoda The Body Shop-a na reciklažu, čime se podržava održivost i smanjenje ekološkog uticaja. 

Foto: @miss_cooper

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp