Search
Close this search box.

Najaktuelniji TikTok trendovi u uređenju životnog prostora

tiktok trendovi u uređenju prostora

Ukoliko želite da promenite enterijer svog doma, ili pak osvežite neki njegov kutak, TikTok je prava oaza inspiracije, a nekoliko najaktuelnijih trendova u uređenju koji su nam na ovoj mreži privukli pažnju već želimo da isprobamo.

#Eklektizam

Zamislite različite stilove, materijale i boje, koji nikako ne bi funkcionisali kada biste ih popisali na papiru, pa ipak, uz pažljiv odabir u vašem životnom prostoru stvoriće neverovatnu harmoniju. Tapete, elementi art deco-a, jarke boje, sve je to dobrodošlo u životni prostor uređen u duhu eklektizma.

#Male slatke ostave

Ukoliko imate mali kutak u svom stanu, koji ne može biti funkcionalna prostorija, ipak ga možete urediti u malu ostavu sa policama od poda do plafona, koju ćete napuniti svim stvarima, koje inače ne bi imali gde da stavie, a sa kutijama i posudama sa natpisima, kako biste se mnogo bolje snalazili u svom malom carstvu za odlaganje svega i svačega.

#Cottagecore

Pastoralna estetika sa cvetnim tapetima i drvenim elementima, retro nameštajem i prostranom kuhinjom definitivno vraća romantičnu ideju idiličnog života na selu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp