Search
Close this search box.

Top 3 hair trenda, koja nose poznate trendseterke

Kosa je simbo ženstvenosti svake od nas, pa njenoj nezi i stilizaciji posvećujemo dosta pažnje i vremena. Ona je zapravo jedno od osnovnih područja naše lepote, podložno promeni. A svakoj ženi, promena je s vremena na vreme potrebna.

Zato pomno pratimo sve hair trendove, koji iz godine u godinu postaju sve raznovrsniji i zanimljiviji.

Posebno nam se dopadaju ova 3 trenda, koja su dosegla sam vrh popularnosti u beauty svetu, a verujemo da će se ovog proleća mnoge dame odlučiti upravo za njih.

Ukosnice

Ravna kosa postala je suviše monotona, kako se čini, pa je nakon ovogodišnjeg Fashion week-a, zaživeo trend zanimljivih, neobičnih i ukrasnih ukosnica. Dovoljno je da samo pokupite pramen koji vam upada u oči i zakačite ga neobičnim ukosnicama, ukrašenim biserima, cirkonima, ili jednostavnim crnim ukosnicama, koje ima svaka od nas, a koje ćete ukrstiti na neobičan način. Uz ovaj dodatak kosi, svoju dosadnu frizuru, za svega nekoliko minuta pretvorićete u trendi frizuru, koja će se svima dopasti.

Popularni lob

Ako se razmišljate, kako biste mogle da ošišate kosu, sudeći po trendovima, najpopularnija frizura ove sezone biće lob, odnosno malo duža varijanta paža, koja odlično izgleda i sa blagim talasima i kada ga nosite ravnog. Lob je omiljena frizura mnogih trendseterki, a posebno moćno izgleda ako razdeljak nosite sa strane, a uvijete kosu u blage talase, čime ćete joj vizuelno podići volumen.

Boja meda

Beauty svet već godinama obiluje tehnikama farbanja kose, a posebno je popularna baleyage tehnika. Ove sezone posebno su popularni zlatni tonovi boje meda, sa blagim odsjajem bakarne nijanse. Ova frizura odgovaraće gotovo svakoj od nas, posebno ako imate smeđu kosu i želite da osvežite svoj izgled sa nešto svetlijim parmenovima. S obzirom da se lepo vreme približava, ovi pramenovi boje meda biće prava promena, koja će se neverovatno stapati sa vašom tenom, kada dobijete malo boje.

Ako želite da podignete vašu frizuru na level up, ovo su najomiljeniji trendovi, koji su u beauty svetu postali imperativ! Uživajte u maloj promeni, jer je to ono što svakoj od nas neverovatno prija.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp