Search
Close this search box.

#modna inspiracija: Torbe koje ćemo nositi ovog leta

torbe

Čini se da je ovo leto, barem kada su modni trendovi u pitanu, otvoreno za različite modne struje, te baš svaka od nas može pronaći nešto za sebe.

Poseban fokus ovog leta je na aksesoarima, posebno na obući i torbama, a čini se da pravi odabir torbice svakom autfitu daje dozu autentičnosti. Kako bismo vas inspirisali da ovog leta svoj autfit upotpunite pravom torbom donosimo vam listu modela, koje it devojke nose ove sezone.

Pročitajte: #modna inspiracija: Najlepše haljine za plažu iz aktuelne high street ponude

#Mikro torbe

Mikro torbe i ove sezone ne silaze sa trona najnosivijih i iako nisu najpraktičniji izbor, složićemo se da svakom autfitu daju poseban pečat.

#Clutch torbe

Kako su poslednji dani proleća i leto uvek rezervisani za brojne proslave, clutch torbe sastavni su deo naših autfita za posebne prilike, a high street i high end brendovi, ove sezone pomeraju granice, kada je dizajn clutch torbi u pitanju.

#Klasična torba preko ramena

Praktične i uvek moderne torbe koje se nose preko ramena ove sezone su posebno u fokusu. Kada je reč o ovom modelu, činjenica je da će još neko vreme zasigurno biti prisutan na modnom radaru, te birajte neutralne nijanse koje ćete moći da nosite tokom cele godine.

#Bucket mini torbe

Efektne, praktične i letnje bucket torbe su pravi začin za jednostavne letnje autfite koji se sastoje od lepršave haljine i papuča. Dodatak koji će zaokružiti autfit i podići ga na poseban nivo.

Foto: @camilacoelho

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp