Tri odevne kombinacije za široke bele pantalone

Da li ste spremne da prevarite svoje uske farmerice? U tom slučaju su široke bele pantalone sofisticiran i raznovrstan komad garderobe koji možete dodati svom ormanu. Jako dobro stoje svakoj figuri, te su odlična alternativa za vaše uobičajene pantalone.

Bilo da ih nosite uz običnu majicu ili prigodan blejzer, dodaće malo modne drame vašoj sledećoj odevnoj kombinaciji. Istražile smo najnovije trendove i sada vam pokazujemo kako ove pantalone možete nositi na relaciji posao – izlazak. Uživajte!

Vikend

wideleg-the-everygirl-14
foto: Le Fashion

Ključno kod stilizovanja ovih pantalona za vikend varijantu je da budete opušteni. Uparite ih sa manje utegnutim komadima u vašem ormanu, na primer uz vezanu košulju ili opušteniju majicu (kao na slici). Preskočite štikle i odlučite se za dobre patike ili sandale sa gumenim đonom.

Izlazak

wideleg-pants-the-everygirl-7
foto: Fashion Jackson

Kokteli večeras? Široke bele pantalone su veoma dobar izbor za izlazak, s obzirom da dodaju malo osveženja vašem izgledu. Samo vodite računa da gore obučete nešto specijalno, bilo da je to kratak top ili sečena bluza. Postarajte se i da bude prikladno vašoj građi kako biste obgrili svoje obline i istakli najbolje delove.

Posao

wideleg-pants-the-everygirl-9
foto: Le Fashion

Za posao dodajte malo strukture ovom opuštenom komadu, recimo strukiranim blejzerom, prslukom ili jaknicom. Jača silueta u predelu ramena izbalansiraće opuštenost pantalona.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp