Search
Close this search box.

U 3 koraka do savršenog beauty kutka

Koliko puta ste, tokom svoje beauty i make up rutine uhvatili sebe da nervozno preturate po neseserima i fijokama, jer ne možete da nađete baš ono što vam treba. To je verovatno zato, što se ne odričete onih stvari, koje više ne koristite i zbog čega je vaš beauty kutak pretrpan lomom.

Vreme je da se otarasite svega i svoj kutak za šminkanje i negu pretvorite u pravu malu beauty oazu i to u samo 3 koraka:

#Proverite rok trajanja svega što imate

Beauty i make up proizvodi su nešto što nanosimo direktno na naše lice, zbog čega je veoma važno da redovno proveravate rok trajanja ovih preparata, kako biste bili sigurni da ne štetite koži lica. Kada odstranite sve čemu je istekao rok, ne samo da ste se oslobodili suvišnih proizvoda, već ste i svojoj koži učinili veliku uslugu.

#Sve što ne koristite jednostavno bacite

Lom proizvoda, koje ima svaka od nas, samo stvara haos i zbunjuje nas. Većinu tih proizvoda niste koristili mesecima, zašto ih onda čuvate? Kako bi vaš beauty kutak bio pregledan, lepo organizovan i funkcionalan, vreme je da se otarasite svega što je zaista suvišno.

#Vreme je za čišćenje

Temeljno prebrišite svoj beauty kuta, očistite bočice sa šminkom i beauty proizvodima, operite četkice i sunđere i sve dekorišite po vašoj meri. Posvetite malo pažnje svom beauty kutku i to će u par poteza postati vaše omiljeno mesto u domu – lepo uređeno mesto, na kome i sami postajete još lepši.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp