Search
Close this search box.

Učinite da večeri kod kuće budu lepše nego u izlasku. Evo kako!

Verujemo da nas je činjenica da je konačno stigao petak sve podjednako obradovala, jer nema idealnije kombinacije od sumornog i prohladnog jesenjeg dana i činjenice da vas nakon povratka sa posla ne čeka priprema za sutrašnji radni dan, već konačno imate malo slobodnog vremena za sebe.

Novembarski petak znači samo jedno, vreme je za jesenji starter pack, dakle šolja omiljenog toplog napitka, neka knjiga, koja već dugo čeka na vas, toplo ćebe, možda neki praznični film, jer euforija je već na pragu… Ipak, kada sve ovako idilično zamislite, čini vam se da nešto nedostaje?

Konačno možete da se opustite, jer sutra ne radite i možete da odspavate duže, što znači da svoj petak možete da osmislite baš kako želite, pa ipak s obzirom na vreme, čini se da će ludi večernji provod ostati samo ideja i da ćete se odlučiti za ušuškano i toplo veče u udobnosti svog doma, uz voljene osobe i omiljene jesenje aktivnosti.

Kada dođete kući prvo što ćete uraditi je da se doterate za svoj omiljeni dan u nedelji i pripremite se za svu zabavu koja vas tog dana očekuje. Kako ste ipak odlučili da ne izlazite, nema potrebe za odabirom posebne garderobe, osmišljavanjem zavodljivog make up look-a i nakita koji će upotpuniti ceo vaš izgled. Ovaj petak je dan za celodnevno ležerno uživanje, razbarušenu punđu, lice koje odmara od šminke i naravno pidžamu!

Osećaj udobnosti, lakoće i prijatni trenuci u omiljenom ambijentu ono su čemu se radujemo pred kraj dana, naročito u jesenjem i zimskom periodu. Provesti ceo dan u pidžami? Uz dobar film, knjigu ili čašu vina? Može! To je dan za uživanje, a upravo Lisca modeli pidžama će vam biti dobri saveznici u ovakvim danima.

Moderna romantična pidžama sa leggings nogavicama i tunikom,  Lisca Cheek KISS ME prava je mladalačka pidžama za mirne noći. Tunika je jednobojna, a po celoj dužini rukava umetnuta je čipka, dok su nogavice pripijene i sa neodoljivim printom.

Udobna pidžama Lisca Cheek CHEERFUL sa razigranim printom dobar je izbor za bezbrižne snove. Ovaj mekani, mladalački i moderni model čine tunika, koja je nešto duža na zadnjem delu i pripijene leggings nogavice koje se završavaju patentom.

Kraljevski, plišani komplet za spavanje ili leškarenje, ROYAL WiSH iz linije Lisca Selection, donosi raskoš kome nećete moći odoleti. Gornji deo je na preklop, sa šal okovratnikom, dok su duge nogavice krojene klasično.

Bilo da se ovog vikenda odlučite za porodični filmski maraton, ili pidžama parti sa drugaricama, Lisca pidžame su pravi izbor za vas, kako biste se osećale udobno, zavodljivo i moderno, a opet vikend provele u svom omiljenom odevnom komadu – pidžami!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp