Search
Close this search box.

#beauty saveti: Kako najefikasnije ukloniti znakove umora sa lica?

umoran izgled

S obzirom na užurbani životni tempo, svaka od nas kao posledicu napornih dana na svom licu nosi tragove hroničnog umora.

Tamni kolutovi oko očiju i beživotna koža bez sjaja prvi su tragovi premora organizma, koji se očituju na našem licu.

Pročitajte: Koliko je i zašto važna hidratacija tokom leta?

Da bismo efikasno otklonili tragove umora sa našeg lica važno je da istovremeno koristimo make up proizvode i one za negu, koji će našem licu vratiti život, svežinu i sjaj.

Dan započnite hidratantnom kremom, serumom sa vitaminom C i pečevima za okoloočno područje, koje tokom toplih dana možete držati u frižideru, kako bi smanjili oticane lica, ublažili tamne kolutove oko očiju i licu vratili odmoran izgled, ali i dugoročno poboljšati teksturu kože.

Kada su make up trikovi u pitanu, pre nego što nanesete make up proizvode na lice, kožu osvežite sprejem, koji će licu dati svežinu. Zatim nanesite korektor dobre pokrivne moći, ali prijatne teksture, kako biste prekrili tamne kolutove oko očiju.

Ukoliko želite da licu date zdravi sjaj i prikrijete umoran izgled kože ne zaboravite da nanesete highlighter na obraze, vrhove nosa i usana i u uglove očiju, kako biste zasijali i izgledali sveže i tokom najtežih i iscrpljujućih dana.

Foto: @filippzorz

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp