Upustili ste se u online upoznavanje i dating? Evo šta treba da znate!

Šta sve internet nije doneo u naše živote, pa zašto ne bi i dating. Uostalom, ukoliko nekoga upoznate online i uspete da sa njim ostvarite svojevrsnu bliskost, možda, u onom trenutku kada poželite i fizički susret već znate šta od prilike možete očekivati.

Ipak, kako živimo u svetu koji još uvek preza da se odrekne predrasuda, pre nego što se uputite na prvi sastanak sa osobom koju ste upoznali online, bilo bi dobro da usvojite neke stavove, kako biste sebi olakšali sve ono što tek dolazi.

#1. Ne krećite na upoznavanje puni predrasuda. Iako ste nekoliko puta pogrešili u svojoj online proceni, nemojte dopustiti da vas to loše iskustvo spreči da uživate u kontaktu sa osobom koja je ipak uspela, da čak i bez ijednog pogleda zadobije vaše simpatije.

#2. Ne sumnjajte u sebe. Možda vaša loša iskustva nisu stvorila predrasude prema osobi sa druge strane ekrana, pa ipak razvili ste sumnju u sebe i svoj šarm. Na prvi dejt nakon mnogo meseci dopisivanja ne krećite sa pitanjem, a šta ako mu se ne svidim? Jer da mu se svih tih meseci niste sviđali, danas on ne bi bio tu.

#3. Ako vas ipak razočara, ne shvatajte to kao smak sveta. Bar je online svet pun alternativnih rešenja i prilika za novo poznanstvo. Potraga za onim pravim nikada nije laka, zato nemojte sebe obeshrabrivati i uvek budite otvorene za novi date i novo poznanstvo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp