Search
Close this search box.

Vanja Veljić – U ovom poslu sam pronašla sebe

Vanja Veljić je naša mlada  YouTube zvezda, koja je za godinu dana stekla neverovatnu popularnost među svojim vršnjacima. Broj subscriber-a na njenom kanalu Va Vana vrtoglavo raste, a MCT je želeo da upozna preslatku devojku koja je ispred kamere.

Kako si odlučila da počnes da se baviš ovim poslom i pokreneš blog?

dsc00593

Moj Youtube kanal je osnovan pre malo više od godinu dana. Pre osnivanja mog kanala pratila sam moje sadašnje kolege i snimala za sebe, ali nisam objavljivala te klipove. Posle skoro godinu dana ,,tajnog snimanja” odlučila sam da pokrenem sopstveni kanal pod nazivom Va Vana, na koji sam danas jako ponosna.

U skladu sa tvojom popularnošću rastu i poslovne obaveze. Da li ti je teško da ih uskladiš sa obavezama u školi?

Ne mogu da kažem da je teško, zato što radim ono što volim, pa sve ide sa lakoćom. Svakako da ovaj posao nije ni malo lak i zahteva mnogo vremena, ali se trudim da sve uskladim i da snimam uglavnom vikendom.

Koliko imaš slobodnog vremena i kako ga koristiš?

dsc00732

Svo moje slobodno vreme koristim za snimanje i editovanje. Ali pored škole, snimanja, editovanja, mog truda da posvetim pažnju fanovima i ostalog, nađem vremena da izađem skoro svako veče u park sa drugarima ili odem do grada, jer ne zelim da zapostavim svoje prijatelje.

Broj tvojih obožavatelja definitivno nije mali. Da li ti to prija?

Svaki kontakt sa mojim obožavateljima je jako zanimljiv i jako me razveseli. Volim da provodim vreme sa njima i trudim se da svima posvetim pažnju, jer znam koliko im to znači.

Da li te profesori tretiraju drugačije od drugih, s obzirom na tvoju popularnost?

dsc00575

Većina profesora ni ne zna o cemu je reč. Oni koji znaju ne pričaju o tome na času, kao ni posle časa. Svi smo im jednaki, što i jeste moja želja. Ne želim da se ističem. Jednostavno – ja sam ista kao i ostali đaci, osim što snimam za Youtube.

S obzirom na to da je jesenja sezona uveliko krenula, MCT zanima koji odevni komadi su, po tvom mišljenju, ultimativni trend za ovo godišnje doba?

dsc_0544

Smatram da svako ima svoj ukus i da ne treba toliko pratiti trendove koji nam se ne sviđaju samo da bismo nosili nešto što je u modi. Međutim, usvajam trendove koji mi se dopadaju, a ono što cu ja preferirati ove jeseni je definitivno karirano, što se tiče odeće i teksas sa patch nalepnicama. Što se kose tiče – to je visoki rep ili talasi. Šminka neutralna, a na usnama jak i upečatljiv karmin. Nokti u zagasitim jesenjim bojama, mat i ombre.

I za sam kraj nam reci šta bi savetovala mladim devojkama koje žele da se oprobaju u tvom poslu?

Najbitnija je podrška roditelja! Takođe, jako je važno da ne obraćaju pažnju na negativne komentare, što jeste jako teško, ali i jako bitno za ovaj posao. Nadam se da će svako ko želi ovime da se bavi uspeti da pronađe sebe u ovom zanimanju – ja svakako jesam!

instagram: @veljicvanja

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp