Vanvremenske izjave Keri Bredšo

I dalje nismo prebolele opaske koje je Keri imala iz epizode u epizodu serije koju je svaka od nas, volela je ili ne, bar malo pratila. Moguće je da nema bolje dosetke za emotivno nedefinisano ponašanje bivšeg dečka od, na primer: ,,Idi lezi u svoj bež krevet.“

Bredšo je imala sijaset mudrih izjava kojima je opravdala svoju ulogu glavnog naratora u seriji Seks i grad.

Njene reči o jurnjavi po gradu i brzoj hrani kasno uveče kako bismo ublažile bol koju nanosi ljubav prema nekome ili nečemu (recimo, cipelama koje nikada nećemo moći da priuštimo) definitvno su ostavile trag na sve nas.

keri

Možete za to okriviti vaskrsenje pojedinih trendova iz devedesetih, ali ovih dana smo nostalgične po pitanju najboljih izjava iz serije koja je imala neosporiv uticaj na kulturu singl dama – i to godinama! Kao lik, Bredšo je uvek bila na granici između neverovatno kul žene i žene pune mana. Nedostaje nam.

Zato delimo sa vama njene najupečatljivije opaske:

Veza je poput mode: ako ne pristaje savršeno, onda je propast.

On nije moj dečko. On je samo neko koga isprobavam.

Možda je pesimizam nešto što moramo da nanosimo svakog dana, poput hidratantne kreme.

Ti i ja smo poput ovog crvenog zida. Dobra je ideja u teoriji, ali jednostavno nekako ne funkcioniše.

Kada muškarci pokušaju  nešto odvažno, to se smatra romantičnim. Kada žene to urade, često se tumači kao očajno ili psihotično.

Kako originalno, zaljubili su se u Parizu.

Volim da mi novac bude tamo gde mogu da ga vidim… okačen u ormanu.

Singl i sjajna, uzvičnik.

Vremenom će sve doći na svoje. Do tada, smejte se svojoj zbunjenosti, živite u trenutku i znajte da se sve dešava s razlogom.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp