Search
Close this search box.

Ujednačen ten više nije samo san

Nekad je za postizanje savršenog tena bilo potrebno naneti više slojeva kozmetičkih proizvoda, a kod kože sklone nepravilnostima rezultat višeslojnog nanošenja pudera je često neprirodan izgled koji podseća na „masku“.

derma blend

Novi Dermablend 3D Correction korektivni puder obećava transformaciju 3D nepravilnosti u 2D – u samo jednom sloju. Kako je to moguće? Dermablend 3D Correction sadrži visoku koncentraciju pigmenata zbog čega je za vidljiv efekat dovoljno samo jedno nanošenje koje hidrira, matira i koriguje izgled kože tokom 16 sati. Koža sklona aknama postaje  glatka, ten se ujednačava i lice postaje „spremno da se suoči sa svetom“.

Žene oduvek vode bitku sa nepravilnim tenom i sve do danas za postizanje ujednačenog izgleda bilo je potrebno naneti više slojeva kozmetičkih proizvoda (podlogu, korektor, puder…). Iako kombinacija različitih proizvoda omogućava ujednačen ten, problem nepravilnosti u obliku izbočina, udubljenja i ožiljaka ostaje vidljiv, a lice dobija neprirodan izgled. Ove godine, Vichy Dermablend stavlja naglasak na korekciju vidljivih nepravilnosti na koži i razvija korektivni puder za masnu kožu sklonu aknama Dermablend [3D CORRECTION]. Zahvaljujući revolucionarnoj i inovativnoj teksturi – Alliagel™, ovaj korektivni puder omogućava da koža slobodno diše, a aktivni sastojci, salicilna kiselina i Eperuline, deluju na nepravilnosti i crvenilo.dermablend

DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder pruža vidljiv efekat u samo jednom nanošenju! Novi proizvod kožu dodatno hidrira, matira i koriguje tokom 16 sati uz osećaj lakoće i izuzetno prirodan efekat. Korektivni puder sadrži AlliAgel™ formulu: izuzetnu kozmetičnost u kombinaciji sa najvišom efikasnošću. Tekstura kombinuje vodenu i bezvodnu fazu koje se savršeno upotpunjuju i zadržavaju svoja najbolja svojstva. Vodena faza pruža osećaj hidratacije i svežine vode na koži i smiruje je dok se upija. Time omogućava ugodan i umirujući osećaj na koži tokom nanošenja,  a nakon nanošenja pudera na koži ostaje tanak, mek i baršunast veo. Zahvaljujući teksturi bez ulja i optimalnom odabiru mineralnih pigmenata koža ostaje glatka od jutra do mraka.

Vichy DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder u  potpunosti ujednačava boju kože, a istovremeno izglađuje,  poravnava i transformiše izgled izbočine i udubljenja, 3D nedostatke teksture kože u 2D. Zahvaljujući salicilnoj kiselini keratolitičkih svojstava, formula deluje na nepravilnosti i uz pomoć Eperuline, aktivnog sastojka koji ima umirujuća svojstva, ugodno deluje protiv crvenila i pomaže sprečavati pigmentne ožiljke od akni.

Oslobođena uobičajenih višestrukih slojeva koji su je gušili, koža je ujednačena bez osećaja težine.

SAVET PROFESIONALNOG ŠMINKERA MILICE JEVTIĆ

MILICA JEVTIĆ - Profesionalni šminker

„Kao profesionalni šminker godinama unazad koristim Vichy Dermablend pudere za razna snimanja i fotografisanja. S obzirom da radim i kao glumica uvek insistiram da mi stave moj Dermablend puder, jer sam tada sigurna da će šminka biti postojana i lice izgledati sveže tokom čitavog dana.

Posebnost ovog pudera je u tome što je jedan od retkih koji sme da ide na područje oko očiju i redovno ga preporučujem i samo kao korektor osobama koje žele da šminkom pokriju razne  probleme sa podočnjacima. Ukoliko je izbor za lice laganija tekstura i dalje Dermablend može da bude izbor za korektor jer se savršeno stapa sa drugim tečnim puderima, a idealno prekriva podočnjake.  Na prvi momenat može vam se učiniti da je gust i težak, ali ukoliko dozvolite sebi da ga probate više se nećete odvajati od njega“.

Kako postići besprekoran i prirodan ten, pravilno naneti šminku i ostale savete, mišljenja stručnjaka i video isečke možete pronaći na http://www.vichy.rs/site/pages/blogPage.aspx

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp