Search
Close this search box.

Vreme je da pustite jesen u svoj dom – Ideje za enterijer pun mirisa jeseni!

S dolaskom hladnijih dana provodimo sve više vremena ušuškani u svom toplom domu, okruženi cozey atmosferom, voljenim ljudima i ukusnim namirnicama, koje u naš dom, kao po pravilu stižu početkom jeseni.

Naravno, jesen sa sobom nosi brojne promene u našem domu, poput generalnog čišćenja, promene sezonske odeće u garderoberu, ali i kompletne dekoracije doma, koja više ne odiše letom, već toplotom, ušuškanošću i sigurnošću, koja je sve što nam tokom predstojećih hladnijih dana treba.

Zato smo odlučili da ovih dana istražimo Pinterest i za vas pronađemo najinspirativnije fotografije dekoracije enterijera, koje će vas motivisati da u svoj dom pustite duh jeseni!

Jesen je ono vreme za šolju toplog čaja, vreme kada sve miriše na meke džempere koje nam je isplela baka, na pečenu tikvu, jabuke i cimet i upravo je to osnov inspiracije za dekoraciju enterijera, a zapravo vam treba zaista malo: Par jastučića u jesenjim bojama, dekorativna korpa, koju možete napuniti vunicom za džempere, puno suvog jesenjeg cveća, suncokreta, šišarki, po koja bundevica i mnogo ljubavi i vaš će dom izgledati baš kao da se jesen lično u njega uselila!

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp