Za bezbrižno leto: 3 proizvoda koja se moraju naći u vašoj torbi

Mnogi od nas ovog leta neće imati prilike da otputuju na letovanje, koje su toliko priželjkivali. Ipak, to ne znači da su nam uskraćena sitna zadovoljstva uživanja u suncem okupanim danima, dugim šetnjama, kafi sa prijateljima i onom “vikend” bekstvu od stvarnosti, kraj reke, jezera ili bazena.

Leto je, a leto se ne propušta ni zbog čega. Zato uživajte u svakom trenutku, ali budite oprezni, poštujte pravila i vodite računa o sebi. Kada to kažemo pre svega mislimo na socijalnu distancu, izbegavanje gužve i vođenje računa o higijeni. Ipak, nismo zaboravili, a želimo da podsetimo i vas, da je tokom cele godine, a ne samo tokom leta, bezbednost kože kao našeg najvećeg organa, od presudne važnosti.

https://www.instagram.com/p/CCk4huVJptl/

Da biste i ovog leta bezbrižno uživali u sunčevim zracima, izdvojili smo za vas neke od naših omiljenih favorita, kada su Australian Gold proizvodi za sunčanje i negu kože u pitanju.

Australian Gold Botanical Sunscreen Tinted Face SPF 50

Ima dana kada idete na posao, ali je napolju toliko toplo da vam je prosto nezamislivo da na lice namažete kremu sa zaštitnim faktorom, a onda puder, pa kompletni make up. I za takve situacije postoji rešenje. Reč je o bb kremi, koja ne samo da umiruje i hidrira vašu kožu, već i ujednačava ten, posvetljuje i neutrališe depigmentacije na koži, a uz sve to u sebi sadrži zaštitni faktor 50. Zvuči kao proizvod koji svaka od nas tokom leta treba da ima u svojoj torbi.

Australian Gold Botanical Sunscreen SPF 50 Natural Spray

Ako pre izlaska iz kuće želite blago osveženje i detaljnu zaštitu za svoju kožu, onda je pravi proizvod za vas nemasni losion u spreju, bogat A i E vitaminom. Reč je o proizvodu koji se ravnomerno nanosi, štiti i dubinski hidrira vašu kožu, a jedan od njegovih najvećih benefita je i neobičan miris, koji predstavlja mešavinu citrusa i svežine prirode. Posebnu vrednost imaju proizvodi iz botanical linije, jer su prirodni i veganski, što za nas ima poseban značaj.

Australian Gold SPF Fresh & Cool

Nova Australian Gold linija tretmana sa osvežavajućim i zaštitnim delovanjem će vas oduševiti podjednako kao i nas. Otporna je na znoj i vodu i na bazi mentola, za momentalni osećaj hlađenja na koži. Proizvod je nastao kao kombinacija Australia Naturals elemenata, pre svega na bazi kakadu šljive bogate C vitaminom. Rezultat je efikasna infuzija anti age sastojaka koji hidriraju, detoksikuju i suzbijaju delovanje slobodnih radikala.

Želimo vam mnogo letnjih radosti, osmeha i sunčanih dana, tokom kojih ćete uživati u omiljenim aktivnostima i biti bezbedni na suncu uz naše Australian Gold favorite.

Foto: @mycupoftea.rs

Naslovna fotografija: @awaylands

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp