Search
Close this search box.

Za kišnu nedelju: 5 filmova Odri Hepbern koje možda još niste pogledali!

Kako je ovaj slobodan dan otpočeo kišom i nema ništa od naše šetnje u prirodi, odlučili smo da za vas izdvojimo nekoliko must watch filmova, koje možda još uvek niste pogledali. Reč je ofilmovima Odri Hepbern, koju smo obožavali zbog sjajne glume u filmu “Doručak kod Tifanija”, i svega onoga što je njena pojava značila, lepote, ženstvenosti i talenta.

Kako bismo vam ulepšali ovaj vikend izdvojili smo 5 manje poznatih filmova, ove glumačke ikone, koje možda još niste odgledali.

#Sabrina (1954)

Ovo je prava varijacija na priču o Pepeljugi. Sabrina je ćerka šofera jedne bogate porodice, koja odrasta u pravu lepoticu, u koju se zaljubljuju oba brata, bogataša. Nakon što se dogodi priličan haos, priča ipak ima srećan kraj, koji morate pogledati.

#Funy face (1957)

Ovo je još jedna fashion priča sa Odri Hepbrn u glavnoj ulozi. Ona igra umiljatu devojku, koja radi u knjižari, kada je otkriva modni fotograf, a ona pristaje da bude model, samo pod uslovom da je odvedu u Pariz, kako bi upoznala omiljenog ezistencijalnog filosofa.

#Love in the Afternoon (1957)

Odri i Geri Kuper u ovom zanimljivom filmu su maestralni. Ona glumi ćerku privatnog detektiva, koji je plaćen da Gerija uhvati na delu, međuti, Odri odluči da pomogne šarmantnom momku u nevolji.

#My Fair Lady (1964)

Na setu ovog mjuzikla, stalno se odvijala neka drama, ali na kraju je cela glumačka ekipa, dala film, koji morate pogledati!

#Wait until Dark (1967)

Prilično teška uloga u ovom filmu, donela je Odri petu oskarovsku nominaciju. Ona glumi ženu koja je nedavno oslepela i našla se u veoma teškom položaju. Nakon ovog teškog filma i razvoda, ona se iz filmskog sveta povlači na 9 godina, kada se na set vratila poslednji put.

Uživajte u maestralnoj glumi Odri Hepbrn i provedite ovaj dan baš onako kako volite, odmorite i napunite baterije za novu radnu nedelju.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp