Search
Close this search box.

Započinjete zajednički život? Evo kako doći do kompromisa

Kompromis je jedna od ključnih stvari u zajedničkom životu, zar ne? Muškarci, verovali ili ne, mogu biti vrlo specifični kada je uređenje enterijera u pitanju. Međutim, pre nego što se iznervirate i odlučite da postanete dama sa mačkama ili da se podvrgnete celibatu, pročitajte kako na kreativan način da se nađete na pola puta sa vašim dragim i njegovom (ponekad) čudnovatom listom želja za dekoracijom.

Mesta u ormanu

Osim ako vaš čovek nije vatrogasac ili vojnik, verovatno ima dosta odeće. Setite se kako ste ga prvi put primetili u njegovom predivnom sakou, ili kako ste ponosni da ga imate uz sebe dok je nosio ono savršeno odelo na svadbi vaše drugarice. Pre nego što zauzmete sva moguća i nemoguća mesta u ormanu, mislite i na njega!

Velike fotelje

moving-in-together-5-tricks-to-help-you-compromise-1608957-1451263760.640x0c

Muškarci su neretko viši od žena, pa na njihovoj listi želja za nameštaj uglavnom stoji i jedna velika fotelja sa velikim naslonom i, po mogućstvu, jedan tabure za noge bi bio super! Smirite se, dišite, i uložite u neku prigodnu, kvalitetnu fotelju koja će se dobro uklopiti u vaš životni prostor. Sigurno ćete se i vi ponekad zavaliti, da odgledate epizodu omiljene serije.

Sportske stvarčice

Ako je vaš muškarac ljubitelj sporta, to ne znači da treba ceo stan pretvoriti u sportski muzej. Ograničite njegovu kolekciju na nekoliko najvrednijih poseda (medalje, pehare, potpisane dresove i slično) i izložite ih na nekom odgovarajućem mestu.

Polovne stvari

Ovo može biti naročito delikatno jer mu je porodica verovatno dala neki nameštaj od sentimentalne vrednosti. Pre nego što kategorički odbijete sve to, predložite ,,uradi sam” makeover! Ponekad je komadu nameštaja potrebna samo nova svrha ili nova boja. Pritom, možete zajedno uživati u ovom poduhvatu.

Kritični umetnički radovi

Lepota je u očima posmatrača, a sve su šanse da se umetničke težnje vašeg dragog ne poklapaju sa vašim. Najbolje rešenje u ovom slučaju je da spojite svoje kolekcije i izdvojite jedno popodne da odaberete po jednu stvar koja će ukrašavati vaš novi dom. Svaka strana ima pravo izbora, pa bi trebalo da lako dođete do idealnog kompromisa.

Srećan početak zajedničkog života!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp