Search
Close this search box.

Osnovna pravila zakona privlačnosti koja morate savladati da biste dobili sve što želite!

zakon privlačenja

Pitanje dana, danas je definitivno: Šta to znači biti produhovljen? Produhovljenost je stanje duha, koje vam pomaže da spojite praktičnu i onu manje praktičnu stranu svoje ličnosti, kako biste život živeli baš onako kako želite. Uskladiti dve strane svoje ličnosti znači ne samo rad na sebi, već i praktikovanje nekih zakona, koji će, ukoliko ih shvatite na pravi načinu, u vaš život zaista privući stvari koje želite.

Zakon privlačnosti mnogima zvuči kao iracionalna slamka, za koju se hvatamo u trenucima bez nade, ipak on je u suštini manifestacija pozitivnih vibracija.

Pročitajte: Preispitajte sebe! Da li verujete u zakon privlačnosti?

@thevivaluxury

Zakon privlačnosti u osnovi ima konstantan rad na sebi, a vaš zadatak je da od osobe, koja u etar odašilje strahove i frustracije, korak po korak, postanete osoba koja isijava dobru energiju, veliku nadu i još veće snove, koji će se, ako duboko verujete, pre ili kasnije ostvariti.

Ipak, da biste uspeli da izgradite svoj sistem pozitivnih misli, zaista je važno da se okružite ljudima, koji tagođe gaje pozitivan sistem vrednosti. Na ovaj način vaše okruženje biće polazna tačka motivacije i poziv na pozitivne misli.

Drugi korak je ujedno i najvažnija lekcija. Bitno je da naučite da se i u najtežim trenucima fokusirate na ono pozitivno. Znamo, teško je, ali ne i nemoguće.

Uz to, zakon privlačenja podrazumeva da osoba koja ga praktikuje čvrsto veruje u sebe i svoje sposobnosti. Ako još niste ta osoba, morate to postati uz pomoć pozitivnih afirmacija, koje ćete sebi svakodnevno ponavljati.

Poslednji korak je da se ponašate kao da sve što želite već imate. To je odraz vaše istinske vere da je sve moguće i da će ono o čemu sanjate pre ili kasnije postati java.

Pročitajte: Savet dana: Kako da ostvarite sve što ste zamislili?

@thevivaluxury

Glavna ideja zakona privlačnosti je da možete da kontrolišete svoje misli, a samim tim da svesno, barem donekle upravljate svojim životom. A ako odaberemo da verujemo da je stvarno tako, čini se da nema ničeg logičnijeg nego da kormilo uzmemo u svoje ruke i zaplovimo ka sreći.

Foto: @thevivaluxury

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp