Search
Close this search box.

Zanimljivosti o brendu Victoria’s secret koje niste znali

Victoria’s secret. Dovoljne su samo ove dve reči i po glavi će momentalno početi da nam se motaju savšena tela prelepih žena u predivnim i preskupim kupaćim kostimima i još skupocenijem donjem vešu.

Za svaku manekenku i foto modela je san da prošeta pistom na reviji ovog prestižnog brenda i da se nađe rame uz rame sa Andrianom Limom, Aleksandrom Ambrozio, Hajdi Klum i mnogim drugim svetskim lepoticama. Svakom pevaču san je da bude specijalni gost na ovom spektaklu koji odavno prevazilazi okvire modne revije, a svakoj običnoj devojci je želja da zauvek nosi seksi čipkani veš ove modne kuće ili makar da savršeno zamiriše svom dečku u postelji na neko mleko ili sprej za telo ovog brenda.

Ni sami ne možemo da nabrojimo šta se sve krije pod ovim imenom i slobodno možemo reći najpopularnijim brendom među ženama, ali nešto što često ljude zanima su zapravo ova pitanja: Ko je Viktorija i da li je to stvarna ili imaginarna osoba. Međutim, ovo je još uvek strogo čuvana tajna i informacija koja je poznata veoma malom broju ljudi.

Donosimo vam činjenice o brendu Victoria’s secret koje verovatno niste znali. Ako mislite da već sve znate, hajde da još jednom proverite svoje znanje:

Jeste li znali da su najteža krila koja su nošena na reviji ovog brenda bila teška 40 kilograma i da ih je nosila Aleksandra Ambrozio?

Jeste li znali da je prvi anđeo sa 3D printom bila Lindsi Elingson 2013. godine?

Jeste li znali da je Hajdi Klum na jednoj reviji nosila najveća krila ikada? Bila su visoka čak 12 metara. Ovu plavokosu lepoticu su u jednom intervjuu pitali da li možda ona zna ko je čuvena Viktorija!? Ona je tada dala vrlo zanimljiv odgovor:

“Viktorija je mešavina predobrih stvari kao što su lepota i milost – nešto poput mene!”

Jeste li znali da je tokom revije veće obezbeđenje na ovom događaju nego u Beloj kući? 

Jeste li znali da 12 sati pre početka emisije anđeli ne smiju da piju alkohol?

Ovde saznajte u koju torbu je dobro investirati!

Na ovom linku pročitajte zašto je bolje kupiti Birkin torbu nego auto!

Nikolina Budimir – Bekan

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp