Search
Close this search box.

Zaštita od sunca koju koriste Francuskinje

O važnosti SPF-a za zdravlje naše kože, do sada smo mnogo pričali. Neophodno je da zaštita od štetnih sunčevih zraka postane deo naše beauty rutine tokom cele godine, a tokom toplih, letnjih dana, koji su pred nama, pažnja koju posvećujemo odabiru proizvoda sa SPF faktorom, trebalo bi da bude još veća.

Kako su nam Francuskinje večita inspiracija, kada je u pitanju beauty and skincare, odlučili smo se da isprobamo proizvode sa SPF-om, koje one uvek imaju na svojoj kozmetičkoj polici.

U pitanju je limitirana kolekcija Francuska rivijera, koja je urađena specijalno u saradnji sa francuskim umetnikom Michel Canettijem koji se smatra jednim od 200 najboljih ilustratora u svetu prema Lürzer’s Archive.

Michel Canettije, jedan od najboljih francuskih umetnika više od 30 godina kreira neverovatno elegantne ilustracije sa pravom modnom inspiracijom. On personifikuje šik stil francuskih žena, „French Touch“, dok ostaje nepogrešivo moderan. Michel Canetti ima poseban odnos sa Azurnom obalom,gde je dugo radio, posebno u Kanu. Filmski festival, luksuzni hoteli i brodovi Riva. Francuska rivijera je njegova inspiracija, koja animira noćni život u Kanu kao i Mediteranska vibracija, koja traje tokom čitavog njegovog rada.  

Upravo u saradnji sa njim i inspirisana njegovim ilustracijama i Francuskom rivijerom nastala je Thalgo kolekcija za sunčanje, koju Francuskinje obožavaju, a ni mi nismo ostale imune na njihov miris, teksturu i sve benefite, koje ovi proizvodi nude našoj koži.

Osim što cela kolekcija ima nežan ton mirisnih nota i vanile, posebno se ističe po tome što na koži ne ostavlja lepljivi filter, zbog čega se lako upija i savršen je za tople dane na plaži.

Posebno se izdvajaju mist sprej za telo, jer nikada nije bilo lakše da se ravnomerno zaštitite od sunca i ulje za tuširanje, koje dubinski hidrira i hrani našu kožu, nakon celodnevnog izlaganja suncu i ostalim, štetnim, spoljnim uticajima.

Kada je nega kože u pitanju, Francuskinje su one, kojima najviše verujemo, baš zato odabrale smo Thalgo, da bismo bile negovane, sigurne, i barem u mislima šetale Francuskom rivijerom.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp