Zašto je fantastično biti singl

Damama posvuda, naročito u današnje vreme, je jako teško kada su slobodne. Dosta njih se plaši da ako su same sada, da će same ostati zauvek. Ili još gore – da će imati 20 mačaka! Da će na svadbama prijatelja jedine biti bez partnera, da će ih zauvek pitati ,,A kada ćeš ti?” i da će im pevati pesmu Tijane Dapčević: ,,A teče ne, a teče nema!” Ne smemo zaboraviti zločeste komentare ,,Ti si izabrala karijeru” ili onaj najgori među najgorima ,,Ti nisi za zajednicu. Previše si komplikovana”. Koju ženu to ne bi rastužilo?

Međutim, postoji nekoliko razloga zašto singl život ne bi trebalo povezivati sa suzama i čokoladom. Prestanite da ga povezujete sa negativnim stvarima,  obrišite suze i počnite da uživate u svojoj slobodi. Evo zašto:

1.Imate krevet SAMO za sebe.5319509248_d6a27ee003_o

Kada kažemo samo za sebe, mislimo da možete da spavate dijagonalno na njemu, zatrpane jastucima i omiljenim prekrivačima, bez brige da ćete nekoga probuditi kada se okrenete! Ne morate da se pribijate uz ivicu kreveta da ga ne biste ometale, ali ni on vas. Kada spavate sami, nikome ne smeta svetlost vaše lampe i vibracija na telefonu. Nikada vam neće biti ni pretoplo ni prehladno jer je temperatura sobe samo vaš izbor. Budiće vas samo vaš alarm u vreme koje ste vi odredili. Dakle, parkirajte se u vašu stanicu za opuštanje i naspavajte se kao nikada u životu! I vi i mi znamo da je to teško uraditi kada ste u vezi.

3748585187_95df812657_o_d2. Karmin!

Sigurno postoji bar jedna među vama kojoj nedostaje nošenje karmina kada je u vezi. Karmin teško dolazi u obzir kada provodite vreme sa predivnim momkom koga ljubakate sve vreme, jer on (iz očiglednih razloga) i nije baš neki fan ideje da izgleda kao klovn nakon izvedene tačke. Kada ste solo, možete nositi ruž kolko god želite! Nanesite svoju omiljenu nijansu i uživajte, jer nema nikoga da vam kuka da ga skinete.

3. Možete odgledati TOLIKO romantičnih filmova.

Verujemo da vam se mnogo puta desilo da niste gledale neki film koji vam se baš gledao zato što je on morao da gleda Top Gan ili Rokjia. OPET. Sada, uvek može dobra akcija doći u obzir, ali šta je sa svim onim ljubavnim filmovima oko nas! Kao singl devojka, možete gledati šta god hoćete, bez protesta sa strane. Jer koja od nas bi odolela da još jednom odgleda ,,Beležnicu” i ,,U stvari ljubav”? Spremite najveću porciju kokice i naravno – pakovanje papirnih maramica.

4.Brijanje nije obavezno. Nikada.

Okej, trebalo bi kada bi izlazile napolje u kratkoj suknji, ali u suprotnom, ne morate da se brijete svaki dan! Zbogom iritaciji kože, zbogom trošenju novca na kreme za brijanje i kvalitetne brijače. Dopustite sebi da izgledate kao Čubaka. Znamo da volite Gospodara prstenova, skroz je u redu iskusiti kako je to imati noge kao hobit!

5.Ne morate da perete kosu svakoga dana.

Najpre, svakodnevno pranje kose i nije baš najzdravija opcija (za samu kosu), ali ste to radili zbog njega. Preskočiti pranje jedan dan i vezati je u neobaveznu punđu je potpuno prihvatljivo i uvek u trendu!

LXCMDRFA516.Knjige!

Konačno se možete posvetiti knjigama za koje ranije niste imali vremena. Ili novom hobiju! Poenta je da sada imate više vremena da tražite i pronađete nešto u čemu ste zaista dobri i otkrijete neku novu strast. Dekupaž, jahanje, salsa, klizanje ili slikarstvo mogu biti prozor u nešto sasvim novo. Probajte nešto što nikad niste i svet je vaš!

 

7.Prijatelji.

Ako se dešavalo da ste u toku veze zanemarile prijatelje (a oni su vam i dalje prijatelji), evo prilike da nadoknadite svo izgubljeno vreme! Osim što će vam i psihički goditi, to je odličan način da skrenete misli ako se osećate usamljeno.

8.Spoznaćete šta vam se sviđa.NSBAAHMI38

Nemojte da shvatite pogrešno – uopšte nismo protiv veza. Naprotiv. Ljubav je jedna od najbitnijih stvari. Svi ovi prethodno navedeni razlozi jesu plus samačkog života, ali prava korist leži u tome da ćete moći sebe da upoznate bolje i shvatite šta vam se sviđa a šta ne, a da vam neko drugi ne utiče na odluke.

I to ne mislimo da ćete shvatiti da ne volite grašak, već šargarepu. Hoćemo reći da će vam biti jasnije kakvim ljudima želite da se okružite i kakav život želite da vodite. To će vam mnogo pomoći u budućim vezama! Veoma moćno može biti i ako stavite na papir sve ono dobro i loše u vašem ponašanju tokom prethodnih veza. Poradite na manama kako bi vaš budući partner bio ponosan na svoj izbor.

Ovo je ono što smo mi izdvojili kao dobre strane soliranja. Ako vi imate još neku tajnu prednost, podelite je sa nama, i poštedite nas srcobolje i razmazanih maskara!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp