Search
Close this search box.

Ženstveno, a moćno: 5 trendova, koje ćete sa uživanjem nositi ovog proleća

Ove sezone, kada je moda u pitanju, dolazi do blagog zaokreta, jer će se u fokusu naći ženstvena, ali podjednako snažna ženska priroda. Ovog proleća, sexipil neče biti u fokusu, već će se suptilno provlačiti kroz sve odevne kombinacije. Dakle, čini se da ćemo, barem kada je moda u pitanju, ove sezone veličati dualnu prirodu žene.

Inspirisan ženom koja ne pristaje na granice, već je u stalnoj potrebi za avanturom, H&M je predstavio novu Studio kolekciju za proleće/leto 2109 godine, koja je definisana sintagmom glamurozna avantura, a stilizovala je Žeraldin Saljo. Dakle, upravo ono što nam trendovi za proleće/leto donose, u skladu sa dualnom prirodom, istovremeno nežne i smele žene, moći ćete da pronađete i u H&M radnji u Knez Mihailovoj već od 21. marta i pripremite se za proleće, koje ćete pamtiti.


Lachlan Bailey

Ako i vi ovog proleća želite da se pokažete kao podjednako snažna, ali i elegantna dama, obavezno morate posedovati sledeće komade.

Košulja-haljine

Ne postoji omiljeniji prolećni trend, od jednostavne košulja haljine, koja će spasiti svaku od onih situacija, u kojoj satima stojimo ispred garderobera, sa pitanjem: “Šta obući?”. Ove košulje su veoma praktične, a istovremeno prate strogu liniju muške košulje i lepršavu konstrukciju, ženstvene haljinice. Idealne za trendi dnevnu kombinaciju, ove haljine, biće najnosiviji komad ovog proleća.

Svetli džins

Kada je džins u pitanju, on je vanvremenski trend, a kada nastupe topli dani, posebno dobro se nosi svetao džins, bilo da je reč o farmericama, teksas suknji, jakni ili košulji, komadi od svetlog džinsa su must have, kada proleće stigne. Kombinujte ih sa ma čime i nećete pogrešiti.

Ako je u pitanju dnevni outfit, uz svetli jeans, ponesite belu majicu, sa omiljenim printom, a kako bi kombinacija bila potpuna, preko ramena prebacite, svetlu teksas jaknu.

Ako izlazite na piće sa drugaricama opredelite se za omiljenu, prolećnu bluzu i teksas suknjicu, ukombinovanu sa omiljenim parom patika. Uz adekvatan, statment nakit, izgledaćete nepogrešivo.

Bele patike

Ove sezone, ugly sneakers trend, konačno pada u senku, a na secnu stupaju, svima omiljene bele patike. Naravno, kada je o modelu reč, stvar je ličnog izbora, ali, ne zaboravite na temu, kada je kombinovanje u pitanju. Ponesite omiljene bele patike uz lepršavu, romantičnu haljinu i stvarno ćete izgledati kao da ste pošli u veliku, glamuroznu avanturu.

Odelo

Već sezonama unazad odela su apsolutni favorit, kada su kombinacije za posebne prilike u pitanju. Bilo da je reč o kompletu, ili ste same osmislile svoju kombinaciju, ne postoji ništa što preciznije ističe žensku lepotu i moć, od odela strogih krojeva, koji u sebi kriju i dozu sexipila.


Lachlan Bailey

Lepršave bluze

Apsolutni imperativ sezonama unazad su neobične bluze, lepršavih rukava, pa će tako biti i ovog proleća. Neizostavno ćete svaku kombinaciju dopuniti košuljicom sa karnerima ili zvono rukavima, čime ćete svakom svom look-u dati dozu romantike, koja će vas opčiniti.

Pokažite svoju snagu, ali ne prezajte ni od svoje ranjive strane ličnosti. Vi ste žena i upravo je to što ste istovremeno i krhka dama i hrabra buntovnica, ono što vas čini tako posebnima!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp