Search
Close this search box.

Sedam zimskih odevnih kombinacija koje želimo da iskopiramo odmah!

Da li ste počeli da ponavljate jednu te istu jakna-marama kombinaciju? Tako smo i mislili, jer se i nama često to dešava. MCT vam ovoga puta neće dozvoliti da upadnete u modnu kolotečinu, zato što je vreme da izvučete komade koje već imate (a možda i one koje ste baš pre neki dan kupili) i stilizujete ih na novi način.

Pretresle smo internet i pronašle naše omiljene kombinacije za hladno vreme kako bismo vas (i nas) inspirisali. Evo šta izdvajamo:

1

Ova kombinacija nas definitivno podstiče da kada krenemo u sledeću šetnju obučemo  svetlu rolku ispod karirane košulje od flanela. Dodatne poene dobijate za kapicu koja se slaže i taman džins. 🙂

2

Neobavezno, a ženstveno. Ne možete pogrešiti sa ovim spojem: uske farmerice, ravne čizme do kolena, nežno roze džemper i, naravno, kapa kao neizbežni zimski aksesoar.

3

Kao što znate, mi volimo da mešamo printove, pa je ovaj autfit za snežni dan upravo naša šolja čaja! Karirana ešarpa, bluza na pruge i gumene čizme – kombinacija koja je uvek tu da zadivi.

4

Bilo da ste krenuli na večeru ili na posao, ovaj izgled je će biti idealan za obe prilike. Plisirana midi suknja (koju preporučuje i Kana Tomašević!), opuštena rolka i kaput u braon boji sa krznenim detaljem jednostavno odišu sofisticiranošću.

5

Ukoliko vas nismo ubedili da je kombinovanje boja sjajno, sada je trenutak. Kombinacija sa nežno roze rolkom, kapom, torbom, cipelama i zelenim kaputom je nas ostavila bez daha!

6

Ovaj autfit dokazuje da možete nositi bele farmerice tokom cele godine! Iskombinujte ih sa… čizmama preko kolena i šik kaputom za najklasičniju moguću (ujedno i nepogrešivu) varijantu.

7

Siva, bela i crna je podcenjena kombinacija koja je sve samo ne dosadna. Jako nam se dopada kako su ovde stilizovani neutralni, a opet ženstveni slojevi – majica na karnere ispod pletenog džempera, uske crne pantalone, sivi kaput i dašak roze boje koji donosi torbica sa resicama. Savršeno!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp