Search
Close this search box.

Zlatni nakit – trend koji ne izlazi iz mode!

zlatni nakit

Ako je verovati modnim znalcima, tokom 2021. godine, nakit će biti u fokusu, bar kada su asesoari u pitanju. Zlatni nakit, čini se, i ove sezone biće must have našin da začinite čak i najobičniji dnevni outfit.

Ako se pitate zbog čega je zlatni nakit doživeo takvu popularnost i već treću sezonu ne silazi sa liste najmodernijih modnih dodataka, odgovor je jednostavan – savršeno se kombinuje uz svaku boju tena, kose, ali i svaku odevnu kombinaciju, od one najjednostavnije, do onih za posebne prilike.

Ovi komadi zlatnog nakita, ovog leta biće vodeći trend:

#Zlatna kajla

Zlatna kajla koja je bila simbol devedesetih, sada je simbol atraktivnosti i seksepila, a dobro uklopljena uz odevnu kombinaciju i adekvatnu frižuru, može biti vodeći komad, koji će izneti ceo outfit.

#Zlatne alke

Alke su ponovo omiljene minđuše mnogima od nas, a svaki outift ukombinovan sa zlatnim alkama, dobiće neku potpuno novu chic dimenziju. Uz svedenu punđu i elegantnu haljinu, ili puštenu kosu i izbledeli džins, reč je o minđušama, koje možete nositi baš uvek i uz sve.

#Zlatno prstenje

Asimetrično zlatno prstenje i to više njih, posebno su aktuelni ove sezone. Ovaj trend rezervisan je za one koji žele da svoj stil malo više “začine”.

#Niska ogrlica

Trend niske zlatnih ogrlica, koje posebno ističu preplanulu žensku put nastavlja se i ove sezone i idalje je podjednako sexy.

#Što više sitnih zlatnih minđuša

Gola ključna kost, vezan rep i više sitnih zlatnih minđuša na vašem umetu, verujte odavno niste videli nešto atraktivnije.

Foto: @thezoereport

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp