Search
Close this search box.

Najveći izdajnici Zodijaka rođeni su u ova 4 znaka!

znakovi zodijaka

Bilo da je reč o poslovnim, prijateljskim ili emotivnim odnosima, postoje ljudi koji svoje interese stavljaju na prvo mesto, zbog čega su često u stanju da izdaju sebi bliske ljude.

Po nekom nepisanom pravilu takve osobe, sklone izdaji, rođene su u jednom od ova 4 horoskopska znaka:

Pročitajte: Astro činjenice: Ko su najveći egocentrici Zodijaka?

#Blizanci

Njihova sklonost prilagođavanju novim sredinama i želja da isprobaju mnogo toga, često ih navodi da sede na dve stolice, te su skloni da nekoga povrede, a da o tome nisu ni promislili. Najtačnije bi bilo reći da su skloni kolebanju između različitih lojalnosti.

#Strelac

Strelčevi su veliki zaljubljenici u svoju slobodu, te ih strah od obaveze ponekad može navesti da iznevere nečije poverenje. Njihova glad za novim iskustvom može dovesti do zanemarivanja posledica sopstvenih postupaka i slamanja nečijih srca.

#Škorpija

Strah od izdaje i povređivanja, navodi Škorpije na postupke kojima slamaju srca drugima. Njijova izdaja definitivno je nepromišljena, ali surova.

Bianca’s Lifestyle

#Vodolija

Vodolije uvek teže ostvarivanju svojih ideja. Bilo da je reč o poslovnom ili emocionalnom cilju, spremni su da idu samo pravo, dok to ne ostvare, zbog čega često mogu povrediti one koji im se nađu na putu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp