Search
Close this search box.

Zavirili smo u novu H&M kolekciju: Romantični i sofisticirani letnji outfiti za dame sa stilom

U potrazi za savršenom, ženstvenom, urbanom i lepršavom odevnom kombinacijom, zavirili smo u novu H&M kolekciju i ostale bez daha, jer je priča koju komadi pričaju sve što ćete želeti da ponesete ovog leta…

H&M najavljuje saradnju sa poznatim brendom iz Los Anđelesa na kolekciji ženske odeće koja odiše raskošom prošlih vremena, a zapravo se savršeno uklapa u današnje vreme. Cvetni dezeni, vrpce koje se vezuju na ramenima i topovi nalik na korsete, naglašavaju majstorsku izradu, dok ženstvene siluete i komadi od džinsa podsećaju na letnju gradsku vrevu. Kolekcija je od danas dostupna u H&M prodavnicama u Knez Mihailovoj i u Delta City-ju.

“Izuzetno nam je drago što sarađujemo sa brendom Brock collection, poznatom po luksuznoj izradi i besprekornoj strukturi komada koje prave i zaista ne čudi što su toliko obožavani među poznatim ličnostima. Ima nečeg divnog u tome što je njihov dizajn tako jednostavan, brižno napravljen i lak za nošenje – mislim da je to ključ njihovog uspeha. Zajedničkom kolekcijom želimo da slavimo romantiku i da je učinimo dostupnom svima. Ako tome dodamo činjenicu da je napravljena od materijala koji su nastali iz održivih izvora, nadamo se da će osvojiti simpatije naših kupaca širom sveta”, rekla je Marija Ostblom, glavna dizajnerka ženske odeće u H&M-u.

Kolekciju karakterišu krojevi koji naglašavaju liniju tela, romantični volani i lepršave tkanine, koji će zadovoljiti ukus i najzahtevnijih ljubitelja mode. Komadi su izrađeni u više boja – od crne, svetlo roze, bež i plave, a od materijala zastupljeni su organski lan i pamuk, reciklirani pamuk i poliester, kao Tencel ™ Lyocell.

“Brock collection poznat je po sofisticiranim, a tako nosivim komadima u vintage stilu, koji itekako privlače pažnju i jako se radujemo što ćemo je predstaviti novoj publici”, izjavili su Lora Vasar i Kristofer Brok, dizajneri i osnivači Brenda. 

Brock Collection nastao je 2014. godine dok su Lora i Kristofer pohađali školu dizajna u Njujorku. Nakon osnivanja, preselili su se u Los Anđeles.

Topovi koji podsećaju na korsete, lepršave haljine cvetnih dezena i neizostavni jeans, sve ono što je must have ovog leta nudi nam nova H&M x Brock kolekcija.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp