3 predloga za praznično opuštanje uz Netflix

S obzirom da mnogi jedva čekaju da se 2019. godina završi i u njihov život se konačno usele neki bolji i vedriji dani, primetili smo da su upravo ove godine mnogi ljudi stava da će za doček ostati kući, u toploj pidžami, ušuškanom amcijentu, uz omiljene filmove i serije i mnogo omiljene hrane i pića, što moramo priznati zvuči veoma primamljivo. 🙂

Kako smo odlučili da do kraja 2019. pružimo dozu inspiracije za doček Nove godine, bilo da je reč o idealnom outfitu, make up-u, ili prazničnoj večeri, danas smo tu sa 3 Netflix predloga za sve vas, koji će u pidžami i uz TV ispratiti prethodnu i dočekati Novu godinu.

YOU

Stigla je nova sezona psihološkog trilera YOU, s Pennom Badgleyom u glavnoj ulozi. Penn je konačno zaslužio da mu damo priliku nakon vrtoglave slave koju je stekao na Upper East Side-u. You prati Joea, mladića koji koristi najrazličitije manipulativne tehnike da se žena njegovih snova zaljubi u njega.

The Crown

Ova serirja je osvojila brojne nagrade, uključujući i Zlatni globus za najbolju TV dramu, zato, ako joj još uvek niste dali priliku, sada je pravi trenutak za to. U poslednjoj, trećoj sezoni sjajnu Oliviu Colman u ulozi kraljice Elizabete zamenila je Claire Foy, dok Helena Bonham-Carter glumi Margaret. Serija puna drame, napetosti i spletkarenja idealan je izbor za praznične lazy dane.

Home for Christmas

Ako volite Božićne filmove, onda je ovo pravi odabir za vas. Priča prati Johannu, single tridesetogodišnjakinju, kojoj je dosta neprijatnih komentara i neverovatnih očekivanja njene porodice. Zato odlučuje da im za Božić predstavi savršenog muškarca, a njen jedini problem je što je u škripcu sa vremenom…

Dakle, ako niste imali ideju čemu da poklonite pažnju tokom svog zasluženog prazničnog opuštanja, ovo je naš izbor za vas!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp