4 ideje za savršen date za Dan zaljubljenih!

Mnogo puta smo diskutovali na temu Dana zaljubljenih i govorili o tome kako ljubav treba slaviti svaki dan, ali ni jedan povod nije suvišan, zato ćemo danas da vam damo nekoliko ideja za savršen date za Dan zaljubljenih.

Bez obzira na to koliko ste dugo u vezi sa svojim partnerom, mogli biste da organizujete neku zanimljivu aktivnost, ili date i da na taj nači ovaj dan učinite posebnim i razbijete monotoniju zimskih meseci, tako da smo u zavisnosti od vaših afiniteta pripremili par ideja koji će ovaj petak učiniti još boljim!

Bioskop

Ako odavno niste bili u bioskopu, ili ste oboje jednostavno filmofili, predlažemo da sutra kupite karte za neki od filmova sa repertoara i obradujete voljenu osobu odlaskom na film. Kako je danas sve u znaku ljubavi mi predlažemo drugi deo romantičnog ruskog filma Led, koji je nastavak romantične sage između Nađe i Saše i koji će definitivno probuditi vaše emocije.

https://www.youtube.com/watch?v=uMEr46Uz_sg

Izlazak u dvoje

Ako dugo niste izašli, doterali se i ludo zabavili, onda neka sutra bude samo vaše veče. Obucite najlepšu haljinu, nanesite malo šminke i nabacite osmeh na lice i zasigurno ćete mu biti neodoljivi. Zakažite večeru za dvoje, a nakon toga idite na svirku, ili na neku žurku, gde ćete uživati u muzici, plesu i dobroj energiji.

Pozorište

Kada je dramska umetnost u pitanju, uvek je preporučujemo, jer je pravi lek za dušu, povod da razmislimo o svemu, a da razmislimo o ljubavi i svemu što očekujemo od drugog, ali ne i od sebe, povod je predstava Mali bračni zločini, koja se daje na sceni Raše Pavlovića u Narodnom pozorištu i koju bi trebalo da pogledate upravo sa voljenom osobom, jer ćete izvući pouku o tome koliko je važno voleti sebe i drugoga i koliko je bitno otvoreno govoriti o ljubavi.

Veče kod kuće

Ako ste oboje preumorni, jer je kraj naporne radne nedelje, potrudite se da provedete romantično veče kod kuće, uz laganu večericu, koju ćete zajedno pripremiti, čašu vina i možda neki film, koji zajedno odaberete. Ne morate otići bilo gde da biste bili zajedno, poenta je u intimnosti, dodiru, pogledu i uživanju u voljenoj osobi.

Neka ovo bude vaš nedeljni vodič za ljubav. Šta god da odaberete za danas, neka i sledeće nedelje bude jedan dan samo za vas dvoje i neka tako bude svake naredne nedelje. Važno je negovati ljubav, intimu i emocije, ali ih i začiniti nekim događajem, zabavom, flertom i dobrom energiom, jer rutina nije uvek dobra, za ljubav ponekad može biti i pogubna, zato dajte sve od sebe da povremeno osvežite svoju vezu i ponovo pokrenete lavinu emocija, koje spavaju negde duboko u vama!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp