Search
Close this search box.

6 razloga zbog kojih već danas morate odgledati “Emily in Paris”!

Jesen je idealno vreme za tople ušuškane večeri, šolju omiljenog toplog napitka i serijski maraton. A kako je ceo svet poludeo za Netflix-ovim novim ostvarenjem Emili u Parizu i mi smo rešili da pogledamo tu, kako mnogi kažu “mlađu sestru” kultnog Seks i Grada.

Emili u Parizu za neke je samo splet predvidivih zapleta i klišea, a za druge nepresušan izvor modne inspiracije, ultimativni vodič za obilazak Pariza i uzbudljiva ljubavna priča.

Serija prati Emili Kuper, koju tumači Lili Kolins, mladu direktorku marketinga iz Čikaaga koja dolazi u Pariz kako bi svoje metode rada iskoristila da unapredi marketinšku strategiju luksuznog brenda, koji sarađuje sa njenom firmom. Međutim, osim poslovnih izazova, Emili upoznaje nove ljude, upada u niz, za nju nepredvidivih situacija i doživljava nevarovatnu romansu.

Serija je uzbudljiva, opuštajuća i poziva da se, ako već niste, svim srcem zaljubite u Pariz, ali i modu! Uz to, ovo su definitivno razlozi zbog kojih je morate pogledati!

#1. Emili u Parizu predstavlja petočasovnu zabavu idealnu za veče sa drugaricama. Puno sjajnih outfita, zgodnih momaka i zanimljivih situacija, koje će vas u mnogo čemu podsetiti na vaše svakodnevne ženske razgovore.

#2. Emili je mlada i uspešna žena u svetu marketinga, stručnjak u svom poslu i izuzetno je smela, što će biti sjajna lekcija za svaku od vas, da marljivo radite i borite se da ostvarite svoje snove, kada je karijera u pitanju.

#3. Serija je ultimativni modni vodič kroz predstojeću sezonu, čemu u prilog govori činjenica da je kostime radila Patricija Fild, legendarna kostimografkinja, koja ja radila kostime i za Seks i grad i kultni modni film Đavo nosi Pradu.

#4. Ako ste voleli Odri Hepbrn, volećete i Lili Kolins u novoj ulozi, jer kako kostimografkinja, ali i autor serije kažu, inspiracija za lik glavne junakinje, pored legendarne Keri Bredšo, bila je Odri Hepbrn, a Emili je njena moderna verzija.

#5. Otputujte u Pariz, u vreme kada je pandemija korone virusa onemogućila da otputujemo bilo gde. Prelepi pejzaži, neverovatni duh francuske, kultura, umetnost ali i moda učiniće da se osetite kao da ste u srcu grada Svetlsoti.

#6. S nestrpljenjem ćete čekati drugu sezonu. Daren Star najavio je snimanje druge sezone za proleće 2021. kada se nada nešto boljoj pandemijskoj situaciji. A ono što nas u drugoj sezoni očekuje je jedna borbenija Emili, realnija i spremnija da svoj život izgardi u Parizu. Za Darena nije neobična evolucija glavne junakinje, s obzirom da je kreirao Keri, koja se godinama sazrevala, menjala i rasla zajedno sa nama.

Ukoliko još niste krenuli na svojevrsnu avanturu ulicama Pariza, pozovite drugarice, skuvajte vino i uživajte u petočasovnom maratonu tokom kog ćete se nebrojeno puta uveriti da je svaka od nas pomalo Emili u Parizu.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp