Search
Close this search box.

7 fashion predloga za savršen novogodišnji outfit, koje možete pronaći u High street radnjama!

Ako još uvek niste osmislile svoj novogodišnji outfit, tu smo da vam pružimo dozu inspiracije. Kako je veliko sezonsko sniženje juče zvanilno otpočelo, zavirili smo u high street radnje i odabrale savršene fashion komade idealne za glamurozne novogodišnje outfite.

Kako smo na umu imale, da će svaka od vas dočekati Novu godinu u drugačijem ambijentu i na drugačiji način, potrudili smo se da za svaku priliku odaberemo barem jedan odevni komad, koji će poslužiti kao osnov za izgradnju čitavog looka.

Mala crna haljina

Nema idealnijeg komada za svečane prilike, od male crne haljine, koja svoje mesto mora pronaći u garderoberu svake od nas. Ovog puta izabrali smo nešto ekstravagantniji Zarin model, koji otkriva ramena i pokazuje vašu ženstvenu i zavodljivu prirodu.

Voluminozni top

Ovaj top idealan je komad za dame koje vole romantične i nežne outfite, savršeno bi se kombinovao na usku pencil suknju i salonke, ali i na beli jeans dubokog struka, ako je vaša destinacija za doček recimo diskoteka.

Haljina A kroja

Ako Novu godinu čekate u udobnosti doma i opuštenoj kućnoj atmosferi, lepršava haljinica A kroja, koju možete kombinovati sa ravnim čizmicama savršen je izbor za vas.

Šljokičava suknjica

Ako vas je već obuhvatila praznična euforija i više ništa ne može proći bez šljokica, za vas smo odabrali savršenu suknjicu sa šljokicama, koju možete kombinovati u svakoj prilici od casual, do one za zaista posebne prilike.

Top na jedno rame

Ovu sezonu obeležili su asimetrični topovi, neobičnog kroja, koji se savršeno kombinuju u baš svakom outfitu. Za ovu priliku izabrali smo top na jedno rame, koji možete kombinovati uz apsolutno sve!

Crvene pantalone

Ako želite da Novu godinu dočekate u prazničnom duhu, za vas smo odabrali pantalone dubokog struka u crvenoj boji, jer je svima dobro poznato da u novogodišnjoj noći crvena sluti na sreću, kojoj se tokom 2020. godine nadamo.

Party dress

Prava haljina za zabavu je ova nežno roze haljina sa šljokicama, u kojoj ćete se osećati ženstveno, ali i spremno da se u svakom trenutku zabavite!

Ukoliko još niste smislili idealan novogodišnji outfit, pravo je vreme za šoping, jer ćete na sniženjima sigurno pronaći mnogo dobrih komada, a neki od njih možda ponesete u najluđoj noći ove godine!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp