Search
Close this search box.

Akcija, komedija, romansa? Kakve god serije da volite, ove su pravi izbor za vas!

Koliko puta vam se desilo da kada imate dosta slobodnog vremena želite da pogledate neku seriju, ali nikako ne možete da odlučite koju. Mi imamo predloge za vas ukoliko ste ljubitelji akcije, drame, komedije i romanse:

The Catch

Šta biste radile kada bi saznale da vaš verenik nije to što ste mislile da jeste? Da se čak i ne zove onako kako ste mislile? Alis Von je privatna istražiteljka u Los Anđelesu koja na početku juri za misterioznim gospodinom “X”,  a ko je njen verenik saznaćete ako pogledate seriju. Akcija, komedija i romansa u dve sezone.
Quantico
Ovu priču prate neverovatna dešavanja u Quanticu, gde mladi FBI regruti treniraju kako bi postali jedni od najboljih agenata. Međutim, sumnja se da je jedan od njih terorista…
Famous in Love
Studentkinja Pejdž odlazi sa najboljom drugaricom Kesi na kasting velikog holivudskog filma i dobija glavnu ulogu, sasvim neočekivano. Njen najveći san počinje da se ostvaruje… Glavni glumac filma počinje da joj se udvara i tada počinju da se javljaju simpatije. Međutim nije sve baš tako lako kao što izgleda. Ovo je komedija i romansa puna skrivenih tajni…
The Castle
Ričard Kasl je pisac krimića. On udružuje snagu sa Kejt Beket, detektivkom policije u Njujorku. Rešavaju neobična ubistva. Između njih dvoje počinje da se rađa romansa. Pogledajte svih 7 sezona, jer apsolutno svaka epizoda ostavlja bez daha! Interesantno je to da je glavna glumica Stana Katić, poreklom sa Balkana.
Pretty Little Liars
Male slatke lažljivice. Četiri najbolje prijateljice rešavaju misteriozno ubistvo njihove prijateljice, Alison. Počinju da dobijaju poruke od “A”, koja zna sve njihove tajne i posmatra ih. Međutim, one počinju da sumnjaju da je Alison živa… Ovu neverovatno misterioznu dramu punu obrta morate pogledati obavezno.
Devious Maids
Radnja serije Opake služavke smeštena je na Beverli Hilsu gde četiri kućepaziteljke najmoćnijih porodica nisu obične služavke, već znaju sve njihove tajne, pocev od najsitnijih do onih kojih ni oni ne žele da se sećaju.
Mistresses
Najbolje prijateljice suočavaju se sa raznim životnim problemima, romansama, uzbuđenjima, tajnama i izdajom.
Breaking Bad
Profesoru hemije, Volteru Vajtu, dijagnostifikovan je rak pluća. Prvo što mu prolazi kroz glavu nakon tog saznanja jeste briga za porodicu. Bolestan sin i žena. Bio je u stanju da uradi bilo šta samo da njegova porodica ne ostane bez ičega, ali su lekovi za hemoterapiju veoma skupi. Zbog toga počinje da pravi met, ali ne sam, već sa njegovim bivšim učenikom, Džesijem. Njegov zet je inspektor policije i on juri misterioznog Hajnzenberga, ne znajući da je to Volter Vajt…
Nadamo se da ćete među ovim izborom naći vašu omiljenu seriju. Uživajte.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp