Search
Close this search box.

Ako ste voleli Sex i grad volećete i ove serije!

Letnje večeri su nekako uz dobru seriju, dobitna kombinacija! Ono što nam je svima u letnjem periodu potrebno je oslobađanje od stresa nataloženog tokom godine. Zato biramo neke opuštenije serije, pune života i optimizma.

Znate da smo mi zagovornici stava da ukoliko volite neku seriju, uživate u njoj i neke replike znate napamet, da bi to ostvarenje trebalo pogledati ponovo, ako vam to već prija! Budući da smo mi veliki zaljubljenici u Sex i grad, evo prvog predloga serija u kojima ćete uživati.

Pogledajte i kako izgledaju stanovi glavnih junakinja serije Seks i grad!

Kerini dnevnici: Možda će vam se za početak učiniti da je ovo tinejdž serija, međutim ukoliko ste strastveni zaljubljenik u Sex i grad, a naročito u Keri Bredšo, ovu seriju bi svakako trebalo da pogledate. Rađena je po romanu Kendas Bušnel, koja je mnogobrojnim čitateljkama ponudila primamljivu priču o Keri i Zverki, a naročito, pred oči čitalačke publike iznela ženske razgovore, o modi, sexu i muškarcima. Gotovo identično kao da skriveni slušate razgovor najboljih drugarica.

Kerini Dnevnici prate Keri na završnoj godini srednje škole, njeno sazrevanje i formiranje ličnosti koji nas vodi odrasloj Keri. Ona ima velike snove o tome da postane poznati pisac i da se preseli na Menhetn. Međutim, u Kerin život ulazi njena prva ljubav, Sebastijan, koji je naravno najpopularniji dečko u školi i koji će svojim dolaskom preokrenuti Kerin svet.

Moda u stilu 80 – ih godina potpuno vas očarava, naročito kada vidite da se pojedini detalji ponovo vraćaju. Otkrićemo da je Keri, koju tumači Ana Sofija Rob i tada bila kraljica stila. Njoj se otvaraju nova vrata u svetu novinarstva i kroz dve sezone primorana je da donese odluke, koje će se odraziti na njen budući život! Ova serija je puna pozitivne energije, a bavi se temama kao što su ljubav, prijateljstvo, odanost, a pre svega oproštaj. U svakom slučaju, dopašće se svim obožavateljkama, legendarne Keri Bredšo.

Ovde pročitajte inspirativne rečenice Keri Bredšo, koje pokreću milione dame širom sveta!

Jednom davno: Ukoliko ste i vi sanjalica i tip koji veruje u bajke, ovo je prava serija za vas! Dobrodošli u Storibruk, grad, čini vam se kao i svaki drugi. Sa strogom i hladnokrvnom gradonačelnicom, lokalnim kafeom, starinarnicom i bibliotekom… Tako se barem čini Emi Svon kada sticajem okolnosti dospe u ovaj grad i postane šerif. Međutim, ovo tako običan grad, već mesto u koje su pobegli svi junaci bajki, izgubivši pamćenje.

Ema je spasilac i ona mora da otkriije ko su ti ljudi zaista i kako da im povrati pamćenje. Međutim to nije jedini zadatak za nju. Kao beba, Ema je ostavljena i ona sada traga za svojim biološkim roditeljima, kao i za svojim sinom, kojeg je bila primorana da da na usvajanje. Uz pomoć dečaka Henrija i njegove čudnovate knjige bajki ona počinje da otkriva ponešto o stanovnicima Storibruka.

Ko je gradonačelnica Redžina i vlasnik starinarnice, ozloglašeni gospodin Gold? Zašto je učiteljica u tom malom mestu toliko privlačna Emi, saznaćete već u prvoj sezoni u kojoj se saznaje kompletna istina o junacima iz Storibruka. Naredne sezone donose im nenadane neprijatelje koji pristižu iz sveta bajki, a naša družina uči kako da funkcioniše u timu, čak i onda kada to nije ono što svi žele. Kroz šest sezona oni se upoznaju, stiču poverenje jedni u druge i menjaju se. Ukoliko ste zaista zaljubljenici u bajke, ovo je putovanje na koje svakako morate poći, jer su kostimi fenomenalni, gluma nezamenljiva, a obrti potpuno neočekivani!

Slatke male lažljivice: Ovaj potpuni serijski hit, skinuo je Tračaru sa trona već nakon prve sezone. Serija je pomalo misterija, koja je brzinom svetlosti zavela srca gledalaca i adaptacija je istoimenih romana Sare Šepard. Nakon smrti prelepe Alison, njene čeriri drugarice postaju uvučene u čudnu igru. One dobijaju poruke neverovatnog sadržaja sa potpisom: “A”. Sadržaj poruka su zapravo tajne svake od njih, koje je znala samo Alison. Devojke su zbunjene, ali kreću u istragu za ubicom njihove drugarice.

Ono što ovu seriju čini primamljivom publici jesu mnogobrojne intrige, koje kriju, ali i izazivaju glavne junakinje! Autori serije potrudili su se da tokom svih sezona ostavljaju sitne nagoveštaje da bi publika sama razvijala svoje teorije o tome ko bi mogao biti “A”. Serija je potpuno moderna i misteriozna i zato je to naša topla preporuka za vas! 

Ove serije su naš izbor za ovo leto. Počevši od prve sezone držaće nas budne celu noć. Već je poznato šta znači iščekivanje novih sezona, omiljenih sitkoma na TV-u. Zato dok čekate nove nastavke upustite se u avanturu i ponovo prođite kroz sve sezone omiljenih serija, prepustite se, uživajte, obratite pažnju na detalje koji su vam ranije mogli promaći.

Uživajte u letnjim noćima u svom maratonu i nekom sladoledu, ukoliko ste hedonista!

A ukoliko želite da u svoj život unesete i malo uzbuđenja, kliknite ovde i pogledajte još jedan naš izbor serija!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp