Search
Close this search box.

4 anti age tajne mladolikih Francuskinja

anti age francuskinja

Složićete se da su Francuskinje, bar kada su moda i lifestyle u pitanju, nepresušan izvor inspiracije. Ipak, postoji još jedna stvar u kojoj su nepogrešive. Francuskinje, kao da nikada ne stare, a za to su zaslužni anti age trikovi, uz pomoć kojih i tih par bora, koje su se pojavile na licu, zaista postaju nevidljive.

Donosimo nekoliko važnih trikova i lekcija, koje su šarmantne Francuskinje odavno usvojile.

Pročitajte: #beauty talk: Da li veći spf nužno pruža bolju zaštitu?

Prihvatite starenje

Najveća beauty tajna koju su Francuskinje odavno usvojile je da se lepota krije u oku posmatrača, a onaj ko vas u ogledalu najčešće posmatra ste vi same. Svaka bora, fina linija lica ili nepravilnost su deo vaše autentičnosti i što ih pre zavolite i naučite da ih nosite, to ćete biti lepše, nasmejanije, a nedostatke koje ste zavoleli, drugi će primećivati kao vrlinu.

Nema estetskih zahvata i nasilnog sprečavanja starenja u rutini Francuskinja, već samo celoživotna nega, koja koži dozvoljava da stari na prirodan i zdrav način.

Prilagodite se svome licu

Osim što ćete negu prilagoditi tipu i potrebama vaše kože, neophodno je da licu prilagodite i način šminkanja, ali i frizuru. Vaša kosa jedan je od saveznika lepote ako znate koja će vas frizura podmladiti i istaći sve ono što želite da sakrijere, ali i prikriti sve ono što želite da sakrijete.

Počnite sa negom kože na vreme

Već od ranog puberteta Francuskinje više pažnje pridaju skin care-u nego make up-u. Zato one nepogrešivo poznaju svoj tip kože i poštuju njegove potrebe. Kožu hrane, neguju i tako još od rane mladosti postepeno odlažu proces starenja kože. Uz to, one znaju da se nega temelji na dobroj kremi i da su svi drugi proizvodi za negu samo bonus. Zato izboru hidratantne kreme posvećuju posenu pažnju.

Prevremeni anti age

Francuskinje u svoju rutinu uključuju anti age tretmane i kreme i pre nego što se na njihovom licu pojavi prva bora. Ova preventivna mera u njihovoj rutini ispostavila se kao izuzetno efikasna.

Prirodna nega i posvećena beauty rutina su vodeće tajne neodoljivih Francuskinja, a sada je pravo vreme da postanu i vaše tajno oružije u borbi protiv bora.

Foto: @chloecleroux

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp