Beauty događaj o kome se priča: GIVENCHY L’INTERDIT EAU DE TOILETTE predstavljen u Beogradu

Givenchy je od momenta lansiranja L’interdit mirisa osvojio beauty scenu i zauzeo mesto na toaletnim stočićima mnogih dama. One odvažne, smele, hrabre, pomalo buntovne, a sofisticirane i ove jeseni mirisaće na L’interdit i to novi miris, L’interdit eau de toilette, koji je predstavljen damama u Beogradu.

Givenchy je u Galeriji slika okupio najznačajnija imena dama od uticaja, naše influens scene, kako bi im predstavio novi miris. Urbana, mistična, izazovna i luksuzna atmosfera, oslikala je snagu koju novi L’interdit eau de toilette nosi.

Među damama koje su prve dobile priliku da isprobaju ovaj miris našle su se i Tatjana Jo, Ena Luna, Mica Blogerica i mnoge druge dame od uticaja, one koje baš kao i ovaj miris imaju pojačanu dozu samopouzdanja.

Nova toaletna voda predstavlja susret blistavog cvetnog buketa i senzualnog mošusa, koji u dodiru sa kožom rasplamsava napetost. Nova varijacija kreirana od strane master parfimera Fanny Bal, Anne Flipo i Dominique Ropion-a, otvara se svežinom citrusnog tria bergamota, pomorandže i mandarine protkanog fuzijom đumbira.

Više o ovom parfemu pročitajte ovde!

Zaštitno lice ovog mirisa je Rooney Mara, koja nastavlja da prožima L’Interdit svojom misterijom. Novim vizuelnim prikazom modnog fotografa David Sims-a, ona nas mami da pođemo sa njom u dubinu pariskog metroa sa determinisanim izrazom i dodirom smelosti. Metro postaje njena zona komfora, dok je L’Interdit ohrabruje da ga učini svojim. Idući dalje od otkrivanja misterija, ona istražuje najmračnije uglove sa samopouzdanjem i neustrašivošću.

Foto: Nikola Radulović

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp