Search
Close this search box.

Beauty saveti: Kako da izaberete savršenu paletu senki?

Senke su onaj “pop it” momenat kada je make up u pitanju. Međutim, u moru ponude jako se teško odlučiti za jednu. Kako biste dobili sve što želite od jedne palete senki, pre svega treba da odlučite da li ste tip osobe koji se drži klasičnog make up-a, ili ste tip koji eksperimentiše.

Kada upoznate sebe, znaćete da li želite basic ili paletu koja vam daje malo više prostora za igru. Sada kada znate šta radite, sebi ćete olakšati odabir, međutim, postoji još par kriterijuma koje bi savršena paleta trebalo da ispuni, reč je o teksturi i pigmentaciji senke.

Za vas smo danas izdvojili predlog jedne bazične i jedne atraktivne palete, koje su savršen izbor, ukoliko uživate u kvalitetnom make up-u.

Futuristička paleta sa neutralnim i svetlucavim veganskim nijansama – Naked Cyber

Otključajte novi nivo vašeg makeupa sa veganskom* Naked Cyber paletom senki i 12 sanjivih, svetlucavih i presijavajućih duo hromatskih nijansi. Promenite svoj look od jednostavnog do nestvarnog sa nijansama i finišima
koji su: satenski, mat, svetlucavi, šljokičasti i duo hromatski. Baršunaste, pigmentisane, veganske* nijanse
lako se blendaju i mogu se koristiti mokre ili suve. Naked Cyber senke možete koristi samostalno ili ih kombinovati za odvažnije lookove – veganska* i cruelty free četkica za senke se nalazi u paleti.

Pripremite svoje kapke sa Eyeshadow Primer Potion bazom za senke kako biste postigli intenzitet boje, smanjili nakupljanje senki u naborima i pospešili njihovu dugotrajnost.

SANJIVE DUO HROMATSKE NIJANSE I ŠLJOKICE

Šta su zapravo duo hromatske senke? To su dvobojne nijanse koje sadrže reflektujuće, kontrastne pigmente koji menjaju boju na svetlu. Cyberspace (duo hromatska boja od nijanse breskve do mente) i Y3K
duo hromatska boja od nijanse cigla crvene do ledeno plave) razlikuju se od svega što ste do sada videli.

Paleta senki sa novim veganskim ružičastim nijansama – Naked3 MINI

Najprodavanija paleta senki brenda Urban Decay, Naked3 dolazi u novom izdanju sa šest jednako laskavih, ružičastih nijansi u novoj Naked3 MINI paleti. Inspirisane omiljenom paletom Urban Decay kupaca, veganske, izuzetno pigmentisane Naked3 mini nijanse i finiši protežu se od diskretnih do odvažnih. Od svetlucave nijanse slonove kosti do tamno smeđe nijanse, ovi neutralni ružičasti tonovi će učiniti da ponovo poželite da postanete Naked.

MANJE JE VIŠE

Naked3 Mini sadrži dve mat i četiri svetlucave nijanse. Iako je teško odabrati broj jedan, predviđamo da će
nijansa Laced Up biti novi favorit među ljubiteljima makeupa, a osim nje, zaintrigirala nas je i nijansa Spiced – tamno smeđa sa ljubičastim sjajem.

Bogate i baršunaste Naked nijanse se lako blendaju i traju do 12 sati, a koristite ih suve ili mokre. Naked3 MINI
nijanse možete nanositi samostalno ili ih kombinovati kako biste kreirali lookove koji će izgledati odlično na
svim tonovima kože. Ne zaboravite da nanesete Eyeshadow Primer Potion bazu za senke kako biste smanjili nakupljanje senke u naborima i učinili ih glatkim i postojanim tokom celog dana.

Savet profesionalaca: Naprskajte vašu četkicu sa All Nighter Setting Spray fiksatorom za šminku pre nego što dotaknete željenu nijansu, za još dugotrajniju i intenzivniju boju. Kosu četkicu naprskajte All Nighter Setting Spray fiksatorom za šminku i nanesite bilo koju nijansu kao eyeliner.

Prstima nanesite svetlucave, šljokičaste i duo hromatske nijanse kako biste povećali intenzitet boje. Izazovite svoju
stvarnost presijavajućim svetlucavim toperima poput Override (prozirni crveni presijavajući sjaj) i Static (presijavajuće srebrne šljokice) nijansi za nestvaran, ali super nosiv look. S

OTKLJUČAJTE NOVI NIVO BOJA

Poprskajte četkicu sa All Nighter Setting Spray fiksatorom za šminku pre nego što njime dotaknete željenu nijansu, za još dugotrajniju i intenzivniju boju. Poprskajte kosu četkicu sa All Nighter Setting Spray fiksatorom za šminku i nanesite senku kao vodootporni eyeliner koji će trajati do 16 sati.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp