Search
Close this search box.

Beauty tajna savršenog vlasišta: Snažne maske iz linije AMINO ACID sa aminokiselinama i obnavljajućim efektom na vlasište brenda Kiehl’s

Ključ zdrave kose započinje sa zdravim vlasištem. Suvo i nadraženo vlasište koje se ljušti ne može proizvesti zdrave vlasi. Nezavisno od teksture kose, važi sledeće- što je vlasište zdravije, to je i kosa zdravija. Iako se vlasištu često ne daje dovoljno pažnje, o njemu treba brinuti na isti način kao što brinemo o svojoj koži, hidratacijom i hranjenjem prilikom svakog pranja. Vlasište se u sklopu rutine pranja kose može negovati pomoću maski i pilinga kako bi se uklonile mrtve površinske ćelije i kako bi mu se pružila hidratacija na isti način kao i prilikom nege kože lica. 

Od 2002. za potrebe nege normalne do suve kose kupci veruju šamponima i regeneratorima iz linije Amino Acid, koji sadrže jedinstvenu kombinaciju čistog kokosovog ulja, pšeničnih belančevina i aminokiselina. Zbog toga, nije neobično da su šamponi i regeneratori koji sadrže ove visoko efikasne formule za čišćenje postali najprodavaniji u asortimanu brenda Kiehl’s. Danas, ovaj brend da ponosom predstavlja najnovije proizvode u svojoj legendarnoj kolekciji za negu kose, masku Amino Acid Scalp-Restoring Treatment Mask i piling Amino Acid Scalp-Detoxifying Treatment Scrub – veganske formule pogodne za sve tipove vlasišta, uključujući osetljiva vlasišta, koje pomažu u obnavljanju i zaštiti. 

Piling Amino Acid Scalp-Detoxifying Treatment Scrub nežno uklanja mrtve površinske ćelije kože sa vlasišta i na njemu ostavlja efekat dubinskog čišćenja tako što uklanja nečistoće, tragove proizvoda za kosu i čestice prljavištine iz okoline. Stručno osmišljena formula koja se sastoji od deset aminokiselina u kombinaciji sa morskom soli i salicilnom kiselinom je pogodna za sve tipove kose i predstavlja savršenu dopunu svake rutine nege. U ispitivanju sprovedenom među potrošačima, 90% učesnika je primetilo osećaj svežine i čistoće vlasišta na kraju dana. Piling se može koristiti jednom nedeljno umesto šampona, za zdraviju kosu punijeg izgleda, a nakon pilinga naneti regenerator ili masku za kosu. 

Maska Amino Acid Scalp-Restoring Treatment Mask neguje i hrani kosu bez otežavanja. Ova formula bez silikona nežno umiruje vlasište i pruža dugotrajnu hidrataciju. Formula sa trostrukim aminokiselinama i trigliceridima iz kokosovog mleka pruža hidrataciju vlasištu i zdrav izgled i osećaj kose. Nakon šamponiranja, nanesite proizvod na vlasište i kosu, ostavite da deluje 3-5 minuta i potom isperite.  Za dubinsko delovanje ostavite da deluje 15 minuta, zatim isperite.  

Novitete iz Amino Acid linije možete pronaći u Kiehl’s prodavnicama u tržnim centrima Ada Mall i Galerija Belgrade.

Amino Acid Scalp-Detoxifying Treatment Scrub 250ml- 5.000,00 din.

Amino Acid Scalp-Restoring Treatment Mask 250ml – 3.900,00 din.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp