Search
Close this search box.

Saveti za stilizovanje: Bela košulja na tri načina!

Kada smo ranije govorili o basic komadima, koje svaka žena koja pametno gradi svoj garderober, treba da poseduje, pomenuli smo belu košulju, kao komad koji nikada ne izlazi iz mode. Naime, reč je o komadu koji svakom outfitu daje novu dimenziju, bilo da je reč o casual outfitu za kafu sa drugaricama, elegantnom koktel, ili poslovnom outfitu.

Danas vam donosimo nekoliko trendi načina na koje možete stilizovati belu košulju ove sezone:

#Raskopčana bela košulja

Za one prilike, kada ne želite da izgleda da ste se previše trudile, a opet želite da izgledate sexy, sve što vam je potrebno je da ispod blago raskopčane bele košulje obučete bralette, koji će se samo suptilno nazirati iza nemarno zakopčane košulje. Ukombinujte ovaj look sa ležernim farmericama, cipelama na štiklu i sve začinite dobrim nakitom. Sexy chic Francuskinja učiniće da blistate.

#Košulja ispod džempera

Zima sa sobom uvek donosi trend slojevitog odevanja. Za ležerne outfite uz omiljeni džins i čizmice odaberite belu košulju, koju ćete obući ispod džempera. Tako ćete još uvek pratiti ležernu dozu vašeg stila, a opet daćete svom izgledu i nijansu ozbiljnosti.

Pročitajte: 5 odevnih komada koji su rešenje u svim onim “nemam šta da obučem” situacijama!

#Košulja kao haljina

Ukoliko vaša košulja spada u one oversized, onda je u posebnim prilikama možete poneti i kao haljinu. Da bi ovaj outfit bio besprekoran, ukombinujte je sa dubokim čizmama, strukirajte kaišem i dopunite sve beretkom i kaputom i voala, spremni ste za svaku priliku, jer vaš šarm je naprosto neodoljiv.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp