Beli džins je ponovo apsolutni hit – Izdvajamo najbolje komade iz aktuelne ponude

beli džins

Početkom proleća od tamnih boja konačno smo se okrenuli paleti svetlih tonova. Zato je došlo vreme da se u prolećne odevne kombinacije uključi beli džins, koji već neko vreme ima status modnog klasika.

Bilo da nosite casual, ili one malo elegantnije odevne kombinacije, beli džins će vašem stajlingu dati notu dobrog ukusa. Posebno je dobar izbor za devojke koje prate old money i clean girl estetiku, jer se savršeno uklapa u autfite sa dozom tihog luksuza, koji su trenutno veoma aktuelni.

Pročitajte: It devojke su odabrale najpopularniji model džinsa ove sezone, a mi izdvajamo najbolje komade iz high street ponude

Popularni modeli belih faremrica trenutno su oni sa ravnom, ali i širom nogavicom, a varijacije dužine idu od 7/8 do pune dužine nogavice.

Bilo da ih nosite na patike, baletanke ili salonke, bele fatmerice su jedan od klasičnih modela, koji moraju naći mesta u vašem garderoberu, a ako još niste izabrali savršen par donosimo vam najbolje komade iz aktuelne ponude u high street radnjama.

Foto: @anoukyve

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp