Gastro preporuka: Gde na brunch ovog vikenda?

brunch u beogradu

Proleće je savršeno vreme za rane sastanke sa prijateljima, ali reč rano i vikend ne dopadaju nam se u istoj rečenici. Zato, ako vikendom želite da sa prijateljima odete na ukusan obrok, kafu, ali da to nikako ne bude rano ujutru, uputite im poziv na brunch.

Brunch doslovno znači kasni doručak ili obrok koji jedemo u vremenu između doručka i ručka. A šta drugo želimo od vikenda, ako ne malo sunca i kasni doručak sa dragim ljudima.

Pročitajte: #Must visit: Pola pola bar – mesto gde nijedna kafa neće ostati nezabeležena

Ovog vikenda vodimo vas na 3 omiljena beogradska brunch mesta, kako biste uživali u gastronomskoj avanturi, sjajnoj klopi, ali i estetičnom ambijentu.

#Mama Shelter

Mama Shelter, hotel i restoran na vrhu tržnog centra Rajićeva, savršeno je mesto za lazy Sunday vibe ispraćen interesantnom gastronomskom ponudom. Osim sjajne hrane, koja nikada ne nestaje, roof top sa pogledom na ceo Beograd učiniće ovo vikend iskustvo savršenim.

#Kafeterija Skyline

Svake subote od 9 do 14 časova u Skyline kafeteriji, ali i u kafeteriji Dedinje održava se brunch. Na meniju se nalazi devet jela i kokteli, koji nam zvuče kao sjajan početak vikenda.

Osim sjajne gastronomske i bogate desert ponude, sjajno je što posle bogatog obroka ovde možete popiti i najbolju kafu u gradu.

#Toro latin gastrobar

Hedonističko iskustvo sunčanja na terasi restorana sa pogledom na Savu i degustacije sjajne hrane, upravo je ono što Toro nudi. 9 jela, od kojih omiljeno možete da ponovite i desert čine brunch ponudu koja je dostupna svakoga dana od 9 do 13:30, a koja će vas naterati da se vratite i ponovo doživite ovu gastronomsku avanturu.

Foto: @kafeterijabg

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp